tirsdag 6 jan 2015 - Ansager
Tom Donovan kommer til Ansager
Tom Donovan optræder på Hjørnekroen i Ansager den 30. januar 2015
Den irske sanger optræder på Hjørnekroen. Bagefter er der diskotek med 80'er musik.

Ansager: Det bliver festligt og folkemusisk, når den irske troubadour og entertainer Tom Donovan kommer til Ansager fredag den 30. januar. Sangeren, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire, optræder denne aften på Hjørnekroen.

Tom Donovan begyndte sin karriere i 1960'erne i hjembyen Dublin med at synge og spille international rock. Senere gik han over til at synge og indspille traditionelle irske og egne sange, som han turnerede med over hele Europa. Siden har han været til både folk og rock – ofte i en blanding – der afleveres med en energi og intensitet, som sammen med en robust guitarstil river publikum med fra første tone.

Tom Donovan bor i Danmark, hvor han også næsten ustandesligt er på turné. Han har været frontfigur i forskellige bands, men optræder mest solo. Han indfanger sit publikum og han binder gerne sangene sammen med anekdoter og aktuelle kommentarer.

Tom Donovan har udgivet flere albums, hovedsagelig med irske sange. Ud over egne sange har Tom Donovan lagt musik til digte af Holger Drachmann, Steen Steensen Blicher og Johannes V. Jensen.

Efter koncerten med Tom Donovan er der dans til 80'er musik med Diskotek Delta Two.

Martin Wilde, Ugeavisen Ansager

vist 795 gange