mandag 5 jan 2015 - Ansager
Halv pris i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik
Halv pris i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik
Halv pris i Kirkens Korshærs Genbrugsbutik
Udsalget starter mandag den 12. januar og løber ugen ud. Alle varer i butikken kan købes til halv pris under udsalget.

Kan det nu passe? - Ja, og det er halv pris på de i forvejen meget lave priser.

Vi synes selv, at vi har en fantastisk lille butik, som vi gerne vil vise dig. Så kom og se butikken og gør samtidigt et kup. Vi er stærke i tøj til både damer og herrer samt børn. Vi stryger al tøjet og vasker og renser, hvis det er nødvendigt, så tøjet altid fremstår flot og lækkert. Tøjet er sorteret i størrelser, så det er let og overskueligt. Du kan selvfølgelig også finde de skønneste ting i tasker, kufferter, sko, støvler osv.

Vi har også et rigtig pænt udvalg i nips, køkkenting, gamle sjove ting, skæve ting og ting, man ikke finder andre steder. Desuden har vi et stort udvalg i bøger og legetøj.

Åbningstiderne i butikken er mandag til fredag fra 13.00 til 17.00 lørdag fra 10.00 til 13.00.

Kirkens Korshærs Genbrugsbutik

Hvad er Kirkens Korshær?

Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der hjælper samfundets svageste personer. Alle pengene bliver herhjemme i Danmark.

Pengene bliver brugt til varmestuer - herberger, hvor en hjemløs kan få lov at sove - suppekøkkener, hvor man kan servere et måltid mad og mange, mange andre ting.

Pengene gør virkelig en stor forskel. Du kan støtte dette projekt ved at handle i vor butik eller du kan donere ting og sager til butikken. Vi henter gerne tingene.

Ring på nr. 75297019 eller 75297580

Med venlig hilsen
Personalet, Kirkens Korshær Vestergade 5, Ansager.

vist 752 gange