søndag 4 jan 2015 - Ansager
Mariefestival: Vindere af julekonkurrencen
Mariefestival 2014
Mariefestival 2014
Den lille konkurrence op til jul med spørgsmål til sidste års Mariefestival var svær. Kun to svarede rigtigt på alle 24 spørgsmål.

Tak til alle, der deltog i julekonkurrencen. Den var sjov at lave, og vi håber I har haft det lige så sjovt ved at deltage.

Carsten Uldbæk og Tommy Pedersen var de eneste to, som svarede rigtigt på alle 24 spørgsmål. På tredje og fjerde pladsen har vi Birgit Jørgensen og Henry Schmidt med henholdsvis 22 og 21 rigtige.

Ud af kommentarerne, som fulgte med besvarelserne, kan vi se, at nogle af spørgsmålene var rigtig svære at finde svaret på. Det vidner de kun to rigtige besvarelser også på.

Da der er mere end én, nemlig to med alle rigtige, var meningen, at der skulle trækkes lod mellem de to. Vi synes imidlertid, at det er så godt klaret, at begge får en præmie.

Den lovede præmie er adgang for to til velkomstkoncerten ved næste Mariefestival, torsdag den 3. september 2015 og en toretters middag i restauranten på hotellet før koncerten. De to vinderne får tilsendt deres gavebevis i løbet af den kommende uge.

Mariefestival, kommunikationsgruppen

vist 983 gange