torsdag 1 jan 2015 - Ansager
Alarmsystem til Hytten
FDF har modtaget over 15.000 kr fra benzinsalget i Dagli’Brugsen

”Sponsorpengene går blandt andet til at holde kontingentet nede,” fortæller formanden for FDF i Ansager Inga Mathiesen og forklarer: ”Pengene bliver også brugt til at vedligeholde Hytten, så den er indbydende for vore medlemmer. Vi har blandt andet har fået installeret et alarmsystem, som jo koster en del.”

Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Ansager. FDF i Ansager har modtaget godt 15.000 kr.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis foreningen med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Ansager, der udbetaler pengene. Bilisterne tanker til samme pris som prisskiltet viser, og får samtidig mulighed for at støtte klubben.

Pressemeddelelse

FDF

Der er ca. 65 medlemmer i FDF i Ansager og størsteparten er mellem seks og femten år.

Lokale aktiviteter er OK

OK er også med på banner og gulv, når landsholdene kæmper for guld til Danmark. Men udover eliten har OK gennem en lang årrække støttet lokalsporten. "Lige nu har mere end 1300 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger, og hjælper med til at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Markedsdirektør hos OK Anders Knudsen.

vist 655 gange