fredag 19 dec 2014 - Ansager
Lars Dyhr bag nyt fodboldmagasin
Chefredaktør for Magasinet Alka Superliga Michael Ravn, direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen og adm. direktør Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Sports Media.
Chefredaktør for Magasinet Alka Superliga Michael Ravn, direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen og adm. direktør Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Sports Media.
De danske fodboldfans kan til foråret se frem til et nyt, lækkert og helt gratis fodboldmagasin, der bliver Danmarks største.

Magasinet Alka Superliga ser dagens Iys i et samarbejde mellem Superligaen A/S og Dyhr Sports Media, der tegnes af to tidligere pressechefer fra den bedste række.

Fighten på grønsværen, stemningen i omklædningsrummet og de personlige fortællinger fra de tolv klubber i Superligaen. Der er masser at se frem til, når Magasinet Alka Superliga udkommer for første gang til foråret.

Alle følgere af dansk topfodbold kan se frem til at modtage magasinet fire gange om året gennem SPORTMASTER-kædens mere end 100 butikker og webshop på sportmaster.dk samt Superliga-klubberne selv.

- Vi får et magasin, hvor der er mulighed for at gå lidt tættere på og få plads til de fængslende fortællinger, som findes rundt omkring i vores 12 klubber. Vi har en liga med flere hundrede spillere, trænere og ledere, der hver især indeholder interessante historier. Målet er at få de bedste af dem frem i Magasinet, siger direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen.

Spændende og nærværende læsning

Bag magasinet står Dyhr Sports Media drevet af Lars Guldager Dyhr og Michael Ravn. De to herrer har tidligere haft en endog meget stor berøringsflade med Superligaen, idet de begge er tidligere pressechefer - Dyhr i Esbjerg fB og Ravn i Silkeborg IF. Comebacket til den bedste række vækker glæde i mediehuset, der i forvejen blandt andet udgiver Danmarks største rejsemagasin.

- Vi brænder for dansk fodbold, og den passion har været uændret, selv om vi ikke har været direkte involveret i de seneste sæsoner. Vi glæder os helt vildt til at lave et superfedt magasin og give fansene masser af spændende og nærværende læsning, udtaler Lars Guldager Dyhr, der kommer til at udgive Magasinet Alka Superliga i et oplag på 150.000 fire gange årligt.

Magasinet Alka Superliga vil blive uddelt gratis på de 12 klubbers hjemmebaner samt i SPORTMASTERs mere end 100 sportsforretninger over hele landet fra fredag den 20. februar 2015.

Pressemeddelelse

vist 871 gange