torsdag 18 dec 2014 - Ansager
Julestemning med Lucia og sang i kirken
"Syng julen ind" i Ansager Kirke
"Syng julen ind" i Ansager Kirke Foto: Karl Lund
Torsdag den 18. dec. kl. 19.00 lagde Ansager kirke rammer til et meget velbesøgt og flot gennemført "Syng julen ind" - arrangement.

Minikonfirmanderne gjorde det bragende godt. De sang virkelig som engle. Da de gik ind i kirken i Luciadragter med levende lys og velklingende sang, oplevedes det næsten som var det virkelige engle. Uden at vide det med sikkerhed, gætter jeg på, at der var adskillige forældre og bedsteforældre, der blev rørt i både øjne og hjerte. Lucia kan simpelthen ikke gøres bedre.

Det blev på alle måder en kæmpe oplevelse i kirken. Fællessangen og de sangmæssige og musikalske indslag, der fyldte programmet ud, var virkelig med til at skabe den rigtige julestemning, som uden tvivl ville have lokket alle i byen til kirken, hvis de havde vist, at det blev så godt. Men - de må vente til næste år. En lille trøst er det, at kirkens døre står på vid gab til julens gudstjenester. Efterfølgende var menighedsrådet vært ved æbleskiver og glögg i Sognegård, som til lejligheden var alt for lille.

Karl Lund.

vist 529 gange