mandag 15 dec 2014 - Ansager
Julen begynder den 18. december
Julepyntet Ansager Kirke
Julepyntet Ansager Kirke
Minikonfirmanderne går Lucia og julen synges ind i Ansager Kirke

Efterårsferien var næppe overstået før de første forretninger gik i gang med julepyntningen. I hvert fald i de større byer. Og helt ærligt, det er alt for tidligt. Det er slet ikke jul midt i oktober, for julen begynder først den 18. december. Klokken 19,00 for at være helt præcis. Og den begynder i Ansager kirke. Den aften synger vi julen ind, idet vi begynder med Lucia ved minikonfirmanderne.

I år har vi en dejlig flok minikonfirmander, som glæder sig helt utroligt til at gå Lucia i kirken. Der er ingen tvivl om, at det bliver en af de helt store før-juleoplevelser, som bliver en rigtig god begyndelse på juletiden.

Når decembermørket har sænket sig og dagene er korte, så er Lucia og julesang et lysende højdepunkt. Og sådan håber vi det bliver, når de 3 sogne, Ansager, Stenderup og Skovlund går sammen om at synge julen ind torsdag den 18. december i Ansager kirke.

Vi ser frem til en fyldt kirke. Alle, der har tid og lyst, er efterfølgende meget velkommen til at følge med ned i Sognegården til Gløgg og småkager. Det bliver ganske uformelt, men en god måde at ønske hinanden glædelig jul og tage hul på juletiden.

Karl Lund

vist 668 gange