lørdag 13 dec 2014 - Ansager
Casper Thisted gjorde kort proces i Randers
Caspar vandt fredag på teknisk knockout i Randers og sidste weekend var der to gange sølv til Ansager Bokseklub ved stævnet i Holstebro

I weekenden 5-6-7 december deltog vi ved Vestjysk Box Cup i Holstebro.

Jens Peter Johansen gik direkte i finalen, hvor han mødte Lasse Christensen fra Esbjerg. Det var en tæt og lige kamp som Jens Peter tabte 2-1. Dermed sølv til JP.

Sean Larsen mødte i semifinale Ousama Al Habib fra Valby IK. Det blev ligeledes en tæt fight, som Sean vandt 2-1.

I finalekampen søndag blev det en revanchematch fra HanCockBox Cup, idet Sean skulle op mod Islam Ismailov, AIK Lund, Norge. Denne gang blev det med Ismalov som vinder af kampen 3-0.

To gange sølv til Ansager BK.

Ansager Bokseklub var til stævne i Randers fredag aften den 12. december.

Casper Thisted gjorde kort proces i kampen mod en hårdtslående tjekke i Randers. Casper ramte godt med en række dybe stød, og tjekken valgte ikke at komme ud til 3. omgang. Casper vandt på TKO i 2. omgang. Stort tillykke.