lørdag 29 nov 2014 - Ansager
Smagsgalleriet: Whiskysmagning
Månedens whisky "The Macallan Sienna" i Smagsgalleriet
Månedens whisky "The Macallan Sienna" i Smagsgalleriet Foto: Johnny Enghave
Fredag den 5. december kl. 19.30 er det den første fredag i måneden og dermed indbydes endnu engang til whiskysmagning i Smagsgalleriet

I Whiskybaren er der gratis smagsprøver af måneds whisky, og der kan købes øl og vin til rimelige priser. Kaffen er gratis, og der er også lidt spiseligt.

The Macallan Sienna Normal pris kr. 525,- denne aften kan den købes til 450,-

Smagsgalleriet

Smag den her!

Månedens Whisky: The Macallan Sienna

Farve: Glødende gul med et glinsende skær.

Aroma: Subtile vaniljenoter i næsen, som er vedholdende uden at blive overvældende. Appelsinskaller pryder duften i en flot kombination fra de skarpe og søde citrus frugter, hvor undertoner af grønne æbler skaber friskhed og udligner balancen flot.

Palette: Hvid chokolade med udsøgt elegance af egetræ og digestif. Derefter træder noter af dadler, figner og rosiner frem, hvis smag opvejes af krydderier som muskatnød, vanilje og ingefær, og frugter som æbler og appelsiner.

The Macallan Sienna er blid, mild og elegant.

The Macallan 1824 Series

The Macallan er en af verdens mest prisvindende og populære single malt whiskyer.

Gennem stolte traditioner og en innovativ tilgang er The Macallan blevet mange whiskyentusiasters favorit, og store dele af succesen kan tilskrives lagringen på sherryfade, som i manges øjne gør netop The Macallan unik i forhold til resten af whiskymarkedet.

The Macallan 1824 Series har ingen aldersbetegnelse. I stedet lægges der vægt på samme høje kvalitet i hver eneste flaske samt den karakteristiske gyldne farve.

Johnny Enghave

vist 586 gange