torsdag 27 nov 2014 - Ansager
Møllen udsætter Lille Virgil til foråret
Optimisterne udsætter forestillingen Lille Virgil til april på grund af svigtende billetsalg i perioden op til jul.
Optimisterne udsætter forestillingen Lille Virgil til april på grund af svigtende billetsalg i perioden op til jul.
Efterspørgslen på billetter til forestillingen Lille Virgil har svigtet, så nu udsættes forestillingen til april 2015

– Der er ikke tale om en aflysning, men om en udsættelse, understreger Danny Bruslund. Han og resten af ensemblet på Møllen tager nu konsekvensen af et svigtende billetsalg og udsætter "Lille Virgil" til april.

– Julen er travlhedens tid. Der er mange traditioner, der skal huskes og gøres. En af dem er det årlige Julespil på Møllen. I år ville vi prøve med "Lille Virgil" som et alternativt julespil, og vi er klar, siger Danny Bruslund:

– Nu en uge før premieren må vi så konstatere, at folk måske har for travlt. Så travlt, at man har valgt traditionen med julespil på Møllen fra.

– Hvorfor sælger vi ingen billetter? Er det en uoverkommelig tid for børnefamilierne? Er der for mange andre tilbud i december? Ved "de nye børnefamilier" ikke, hvad det vil sige, at vi laver "voksen-børnespil"? Og hvor blev vores trofaste besøgende af, spørger Danny Bruslund.

Hvad end det svigtende billetsalg skyldes, så er beslutningen truffet og forestillingen er udsat til uge 17 i 2015. Helt nøjagtigt bliver det fra den 22. til den 26. april 2015, vi kan glæde os til at se "Lille Virgil" på Møllen

Danny Bruslund håber naturligvis på god opbakning til forestillingerne i april. Men han er også realistisk.

– Vi må også erkende, at kommer der ikke publikum til det, vi laver, så må vi overveje, om der skal være disse "voksen-børnespil" på Møllen. Ellers må vi i stedet finde på noget andet at opføre.

Møllen oplyser, at alle, der har købt billetter, naturligvis kan få dem refunderet.

Karsten Madsen

vist 615 gange