tirsdag 18 nov 2014 - Ansager
Årets julespil på Møllen i Ansager
Årets julespil på Møllen i Ansager er "Lille Virgil" opført som musical
Årets julespil på Møllen i Ansager er "Lille Virgil" opført som musical
.....er i virkeligheden ikke et rigtigt julespil. Optimisterne har nemlig i år valgt at lave stykket "Lille Virgil" i december måned

"Ja, det er rigtigt" - udtaler Optimisternes formand Danny Bruslund, "vi har valgt at vende bøtten på hovedet og genoplive "Lille Virgil", dog denne gang i en ny musik-udgave, som undertegnede har lavet sammen med min faste makker Jes Christensen. Jeg har bearbejdet stykket på ny, og har lavet 8 helt nye sange sammen med Jes" - fortæller Danny.

"Lille Virgil" var det allerførste stykke som Optimisterne lavede, efter de i 2003 indtog Møllen som fast teater i Ansager.

"Det er 11 år siden vi sidst lavede dette stykke, så selvom målgruppen stadig er den sammen som dengang, er det helt sikkert andre børn, der kigger forbi Møllen i den første uge af december" - siger Danny Bruslund. Han garanterer en rigtig god og sjov oplevelse for hele familien, og nogle sange som nogle børn nok skal have hængende i ørerne et stykke tid bagefter.

"Vi fandt jo allerede dengang ud af (2003), at børnene elsker, når vi spiller ud til dem, så vi kan godt love at vi stadig involverer børnene, i form af kommentarer og forespørgsler" - slutter Danny.

Pressemeddelelse

Lille Virgil

Ole Lund Kirkegaards klassiker "Lille Virgil" handler om Lille Virgil og hans 2 rigtig gode venner Oscar og Carl Emil. De 3 drenge elsker at lave sjov og ballade, og er måske en smule naive.

Da købmanden f.eks. en dag siger til dem, at storken på købmandens tag trænger til en mage, drager de 3 drenge ud for at finde en mage til den. Men hvordan ser en mage egentlig ud?

En dag opdager de, at der står en ægte levende drage nede ved Møllen – drengene fanger den og tager den med hjem. De vil vise den til deres lærer næste dag. Mon læreren bliver glad for det?

Pludselig banker det på døren og ind kommer Kong Gulerod. Han er en af landevejens svende, der æder mange kilometer hver eneste dag! Drengene synes han er sjov, og viser ham frem for byens borgere. Kong Gulerod finder nu frem til sin gamle kæreste, og sammen drager de nu ud i verden, og det eneste de skal leve af, er kilometer!

Køb af billetter: spilledage

vist 633 gange