mandag 17 nov 2014 - Varde
Rasmus Seebach til Open Air
Rasmus Seebach kommer til Open Air i Varde 2015
Rasmus Seebach kommer til Open Air i Varde 2015 Foto: Pressefoto
Et af de største danske musiknavne gæster Varde til sommer

Vi løfter ikke sløret for ret meget, men kan allerede love at 2015 blir en fantastisk koncert. Vi har fået fat i en masse supergod musik, men kontraktmæssige forhold gør, at vi ikke kan offentliggøre dem endnu.... men et enkelt navn kan vi dog lægge ud.

Igen i år bliver der sat Open Air billetter ud i julehandlen, så du har mulighed for at gi den bedste julegave til en du holder af.

Fra den 1. dec kl. 8, til den 24 dec. vil computerne hos billetten.dk være åbne, så du kan købe billet til årets havefest i Varde, festen er i uge 30, 2015.

De resterende billetter kommer først til salg fra ca. 1. april 2015. Man kan også kontakte billetten.dk's udsalgssteder og købe billetter der, i Varde er det på Varde Turistkontor og Spiseriget i Kræmmergade. Billetten koster (som sidste år) 680 kroner.

"Når man nu skal købe billet, så vil man vel også gerne vide lidt om musikken," fortæller formand for Open Air, Torben Lehmann.

"Vi har jo allerede fortalt at SPAR-2 vender tilbage til Arnbjergparken og vil give en reunion koncert, men vi har lidt mere i posen."

"Vi løfter ikke sløret for ret meget, men kan allerede love at 2015 blir en fantastisk koncert. Vi har fået fat i en masse supergod musik, men kontraktmæssige forhold gør, at vi ikke kan offentliggøre dem endnu.... men et enkelt navn kan vi dog lægge ud:"

"2015 bliver året hvor en af Danmarks allerstørste popfortolkere igen sætter fod på den smukke scene i Arnbjerg, må vi præsentere: Rasmus Seebach."

"Siden Rasmus besøgte Varde første gang, og havde en fantastisk oplevelse, har han gerne villet tilbage og opleve det sus igen, og denne gang kunne det passe sammen, vi er superglade for at det er lykkedes, og byder Rasmus og hans fede band velkommen i skoven," slutter Torben Lehmann.

Pressemeddelelse

vist 465 gange