fredag 7 nov 2014 - Skovlund
Skovlund Friskole bød alle velkommen

Åben Skole er nu afviklet for 2. gang på landsplan, hvor Skovlund Friskole, var en af de mange grundskoler, der deltog.

På skolen var dørene åbne for alle på skolen og i SFO fra kl. 15-19, hvor mange lagde vejen forbi. I løbet af disse timer kunne man som gæst overvære og deltage i undervisningen fra 3.-9. kl., se skolebussen, nyde mad og drikke i caféen (spisesalen) og deltage i ”Landsbyen synger”. Sidstnævnte var en fællessamling, som almindeligt foregår den første torsdag hver måned kl. 8.15. Denne dag var arrangementet rykket til kl. 16, og der var både fællessang, lidt fortælling og optræden ved eleverne.

Friskolen havde også inviteret til informationsmøde ang. skolestart i 0. kl. 2015-16, hvor både skolens ansatte og forældre fortalte om undervisning, trivsel, fællesskab og tryghed.

Det er noget ganske særligt, at der i Danmark er frit skolevalg og at mangfoldigheden af grundskoler er så omfattende. Ikke to børn og ikke to skoler er ens, så derfor er Åben skole et tiltag, som man på Skovlund Friskole hilser velkommen.

”Det er vores håb, at Åben skole med tiden bliver endnu mere udbredt, så mange flere skoler slår dørene op denne torsdag”, udtaler skoleleder Jette Bech Mathiesen.

vist 617 gange