tirsdag 4 nov 2014 - Ansager
Slut på en god sæson
Aktivitetsdagen på stadion resulterede i 15 nye spillere og mange børn fik prøvet at slå med en tennisketcher
Aktivitetsdagen på stadion resulterede i 15 nye spillere og mange børn fik prøvet at slå med en tennisketcher Foto: Karsten Madsen
Ansager Tennisklub kan se tilbage på en fin sæson, hvor nye tiltag igen gav nye medlemmer.

De to baner er blevet brugt flittigt hos Ansager Tennisklub i år, hvor omkring 50 medlemmer har hamret esser af sted og måske også ramt udenfor stregerne en gang eller to. En del af dem har været nye, hvilket glæder formand Michael Hansen, der håber på, at flere endnu finder vej til det røde grus, når det igen går løs i 2015.

- Vi vil gerne blive ved med at gøre noget for at få nye medlemmer, og der kommer også næste år en familiepakke, hvor hele familien kan spille for 1.000 kroner. Vi lægger hovederne i blød for at se, hvad vi kan gøre for at lokke flere til klubben, for vi kunne for eksempel se, at det gav omkring 15 nye spillere, da der var aktivitetsdag på stadion, forklarer Michael Hansen, som kan berette om en veldrevet klub.

- Der er en uundværlig gruppe, som sørger for, at vi har et flot anlæg ude og inde, og de skal have stor tak for deres arbejde. Det gør for eksempel, at vi kan holde klubstævne, som vi gjorde den 30. august. Det var en dejlig, social dag, hvor vi fik spillet lidt, selv om det gav en del regn. Her sponsorerede Dagli'Brugsen lidt forplejning, og det gør, at vi kan gøre lidt for medlemmerne, slutter Michael Hansen.

vist 622 gange