fredag 31 okt 2014 - Ansager
Vinder af plakatkonkurrencen er fundet
Hele 12 plakater om Ansager, udtænkt af elever på Ansager Skole
Hele 12 plakater om Ansager, udtænkt af elever på Ansager Skole
Elever på Ansager Skole har givet deres bud på en plakat, der skal vise Ansager fra sin bedste side. Tobias Lund Nielsen vandt konkurrencen med sin plakat.

I dag har en lille del af bosætningsudvalget været på Ansager Skole for at overbringer resultatet af plakatkonkurrencen. Jyske Vestkysten var inviteret til komme med fotograf og vil bringe et lille portræt af vinderen og plakaten.

Kort fortalt har Ansager Skole et valgfag kaldet medie og kommunikation deltaget i selve plakatkonkurrencen. Klassen er på 25 elever fra 7.-9. klasse og undervises af Anne Mette Svingholm.

Ideen med konkurrencen, var at eleverne skulle fortælle den gode historie gennem overskrift og billeder. Udtrykke deres egen historie, hvilke værdier det mente var væsentlige og hvad tilskueren bør vide om byen. Plakaterne kunne enten laves i gruppe eller individuelt.

Det er blevet til i alt 12 forskellige indsendte forslag, som vi i Bosætningsudvalget har vurderet på og fundet en vinder blandt. Vinderen blev Tobias Lund Nielsen. Tobias’s plakat synes vi kort sagt er komplet og meget i øjenfaldende. Han har formået at få rigtig meget med. Den er underholdende og billedeligt rigtig flot. Den er direkte i sine tekster, sjov og fortæller den gode historie om en by med masser af muligheder og ikke mindst er den stemningsfyldt. Tillykke til Tobias og tak for den flotte plakat.

Meningen med alle de plakater vi har modtaget, er at de vil blive bragt i andre sammenhænge, enten i deres helhed eller i udsnit. De vil blive brugt rundt om i byen, på Ansager.info og andre steder hvor vi ønsker at profilere byen.

Hele klassen vil blive belønnet med Pizza’er fra Ansager Pizza og Grillhouse, som tak for alle deres indsendte forslag.

Erik B. Lauridsen, bosætningsudvalget

vist 1021 gange