søndag 26 okt 2014 - Ansager
Rosendahls og Dyhr Media udvider samarbejdet
Direktør Palle Rosendahl fra Rosendahls og direktør Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Media
Direktør Palle Rosendahl fra Rosendahls og direktør Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Media Foto: Pressefoto
I foråret indledte de to vestjyske virksomheder et redaktionelt samarbejde, som nu udbygges. Fremover skal Dyhr Media løfte kommunikationsopgaver for Rosendahls.

Rosendahls A/S ønsker i højere grad at profilere sig som en moderne kommunikations­virksomhed og ikke kun som trykkeri. Derfor har Rosendahls valgt at udbygge samarbejdet med Dyhr Media, der i forvejen er redaktionel partner.

- Vi har et stærkt samspil med Dyhr Media, der er specialister i effektiv kommunikation, og vi har nogle opgaver, som vi ikke selv har fået løftet. Derfor udbygger vi samarbejdet. Vi ønsker også at udvikle os på den måde, hvor vi kommunikerer med omverden. Her kan vi se, at Dyhr Media gør en forskel med kompetent rådgivning, fastslår adm. direktør Palle Rosendahl.

- Siden vi i foråret etablerede et samarbejde, har vi selvfølgelig fået et større indblik i, hvad Rosendahls er for en virksomhed, supplerer Lars Dyhr. - Jeg er blevet overrasket over, hvor bredt de egentlig spænder, og vi glæder os til at tage fat på opgaven med at løfte virksomhedens kommunikation. Der sker så meget i en topmoderne virksomhed, at der hele tiden er gode historier at fortælle, og det ser vi frem til, slutter Lars Dyhr.

Rosendahls trykker blandt andet Danmarks største rejsemagasin, check-in Billund, som Dyhr Media producerer.

vist 850 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

april