fredag 24 okt 2014 - Ansager
Ansager rykker op i serie 3
Ansager-Oksbøl 3-2 og dermed oprykning til serie 3
Ansager-Oksbøl 3-2 og dermed oprykning til serie 3 Foto: Leroy M. Photography
Så blev oprykningen endelig sikret med en sejr på 3-2 over Oksbøl

Holdet, Jeg og Ansager If vil gerne sige mange tak til de 130 tilskuer, som så kampen på Ansager Stadion og støttede os hele vejen! Det var en fed kulisse i skabte for klubben. STOR TAK. Der er ikke mange serie 4 klubber, som kan slå den støtte, og det kan vi alle i Ansager være stolte af.

Vi startede dagen med alle serie 4 og serie 6 spillere mødtes kl. 12 på Ansager Stadion. Der blev serveret franskbrød og kaffe, mens vi så video fra kampen, som vi tidligere optog på sæsonen. Det var en super hyggelig start.

Kl. 14 startede kampen. Vi startede nervøs og var ikke helt på toppen. Kun stort spil af Sune Olsen i målet gjorde, at vi holdt nullet. Oksbøl sad på kampen i starten, men vi formåede alligevel at komme foran 1-0 i det 8 min. Chris Jakobsen slogt et fladt indlæg til forreste stolpe, som Jacob Søgaard sparkede ind. Det gav os ekstra luft og nerverne forsvandt.  I det 37 min. fik Oksbøl et fortjent gult kort. Med en mand i overtal, fik vi overtaget i kampen og scorede 2 hurtige mål. I det 41 min. spillede Jonas Kristensen en hård fald dybde bold til Chris Jakobsen, som med en første berøring på ekstremt højt niveau bragte sig selv fri til en flot scoring. Vi fortsatte og i det 45 min. slog Bjarke Klausen et flot indlæg fra højre side. Indlægget ramte Jacob Søgaard i panden ved bagerste stolpe. Jacob scorede sikkert med et flot hovedstød til 3-0, hvilket også var stillingen ved halvleg. 

I 2 halvleg var vi klar fra start. Desværre fik Jacob Søgaard i det 49 min et gult kort. Det gjorde vi blev presset hårdt af Oksbøl, som formåede at udnytte de en mand i overtal. De scorede til 1-3 i det 55 min. I det 61 min fik Oksbøl et tyndt frispark lige udenfor feltet. De tog frisparket før dommeren havde fløjtet og mens målmand, Sune Olsen, var igang med at sætte mureren på plads. En kontroversiel kendelse, som spillerne var noget utilfredse med. Jacob Søgaard kom ind igen efter 10 min og derfra forsvarede vi os godt. Vi holdt føringen og vandt 3-2. Oprykningen blev fejret med maner både på banen og udenfor. Stor tak til Line Bach Mortensen / By Bach, som havde været så flinke at sponsere opryknings T-shirt til os. Spillernes bødekasse havde selv indkøbt guldparykker. I omklædningsrummet blev der ønsket tillykke af Hjørnekro ejer, Bjarne Rasmussen, som sagde stor til for støtten til Hjørnekroen hele sæsonen. Bjarne kvittere flot ved at servere 2 flasker shots til alle spillerne. Stor tak til Bjarne for alt støtten hele sæsonen. Det sætter spillerne, jeg og Aif stor pris på.

Festen fortsatte til sent på Hjørnekroen, hvor der kl. 2030 blev serveret smørrebrød til alle serie 6 og 4 spillere. Det var en super fest.

Kampens spiller blev fortjent målmand, Sune Olsen! FLOT og FORTJENT.

Fotos fra dagen taget af fotograf, Leroy Dienst, kan ses her

Jeg vil gerne opfordre alle, som måtte have fotos eller video fra dagen til mig på mail: magnusbuhlhansen@me.com eller lægge dem op på facebook på Ansager Idrætsforening

Næste kamp er kl. 1300 på lørdag hvor Ansager møder Nr. Nebel.

Træner, Magnus Buhl Hansen

vist 721 gange