onsdag 15 okt 2014 - Ansager
Ansager serie 4 vandt for 10. gang.
Grindsted GIF - Ansager IF serie 4 - Kampråb inden kampstart "Hvad kæmper vi for - ANSAGER"
Grindsted GIF - Ansager IF serie 4 - Kampråb inden kampstart "Hvad kæmper vi for - ANSAGER" Foto: Leroy M. Photography
Kun et point og oprykningen er i hus for serie 4. Kom og støt os lørdag på hjemmebane mod Oksbøl.

På lørdag d. 18 oktober kl. 16:00 spiller Ansager serie 4 om oprykning til serie 3. Med en sejr eller uafgjort på hjemmebane mod Oksbøl er serie 4 vinder af ligaen og dermed er oprykningen til serie 3 sikret. Klubben, spillerne og jeg håber på stor opbakning fra alle byens borger denne dag. Vi kan fornemme, at der er stor interesse for kampen, og vi håber derved, at vi kan nå op over 100 tilskuer til kampen. Dette ville være endnu flere end de 90 tilskuer, som var ude og se os i Hejnsvig i foråret da vi spille oprykningskamp mod dem. Det ville være en fed kulisse for gutterne og en kanon støtte til dem!

Programmet for lørdag d. 16 oktober ser ud som følgende:

  • Kl. 1300 Serie 6 JBS - Ansager IF. (Serie 6 sidste turneringskamp i år)
  • Kl. 1530 Der serveres 1 pølse og 1 brød til 15 kr. på Stadion.
  • Kl. 1600 Serie 4 Ansager IF - Oksbøl

Kom og støt jeres lokale helte og klubben!

Lørdag d. 11 oktober kl. 1600 spillede serie 4 på udebane mod Grindsted. Vi vandt kampen 4-2 efter en meget nervøs start. Vi havde snakket om, at det var vigtigt vi fik en god start på kampen. Vi var alt for nervøse i starten og det blev ikke bedre, da vi kom bagud 1-0 allerede efter 3 min. Grindsted scorede efter en retur bold i feltet efter et hjørnespark. Defensiv opdækning på dødbolde har ellers været vores speciale i dette år, så det gjorde ondt i mit træner hjerte, at se den gå ind. Grindsted blev tilfreds med, at de kom foran og vi fik efter scoringen meget tid på bolden. Grindsted stillede sig på egen bane halvdel og skabte intet for at vinde yderligere. Vi havde bold og vi skulle skabe kampen. Heldigvis fik vi udlignet allerede i det 16 min, da Morten Jørgensen scorede. Efter udligningen til 1-1 fik overtaget i kampen. Vi sad på spillet og skabte fine chancer. I det 30 min. scorede Chris Jakobsen til 2-1 og i det 43 min. scorede Chris til 3-1 på et flot og frækt langskud. 3-1 var stilingen ved pausen.

Vi startede 2. halvleg flot, og vi var klar til at lukke kampen. I det 51 min. fuldendte Chris kampen med et hattrick og sin scoring til 4-1. Målet blev skabt af Jakob Søgaard, som med en super flot hælaflevering i luften satte spillet op til, at Chris kunne blive sendt alene igennem til scorring. Jeg regnede egentlig med kampen var afgjort på dette tidspunkt, men i det 62 min. fik Grindsted reduceret til 4-2 og i det 65 min. fik Chris Jakobsen et dumt gult kort for brok. Det betød en mand i undertal i 10 min. Vi kom under et mindre pres, men holdt stand. Vi blev fuldtalling igen og hev d. 10 sejr hjem i 11 kampe. Super flot arbejde af gutterne!

Efter kampen nød vi en super dejlig kold sejrspilsner sponsoreret af Hjørnekroen som altid. Mens vi nød den, sang vi vinder sangen - Den er blev sunget mange gange i år :-) og vi stemte på kampens spiller, som fortjent blev Morten Jørgensen.

Nr. Nebel vandt samme tid 4-0 over Oksbøl, så oprykning kan først endelig sikres på lørdag i hjemmekampen kl. 16. Vi skal bruge 1 point mere ud af de 9 vi spiller om i de sidste 3 kampe.

Serie 6 vandt 3-2 på hjemmebane over Kroager. Kampens spiller blev for 2. gang i 3 kampe Anders Buhl. Henrik Pilgaard afgjorde kampen med sin scoring til 3-2 i overtiden. Serie 6 er også tæt på at rykke op fra deres pulje inden sidste kamp på lørdag kl. 13 i JBS. Keder du dig så tag ud og støt dem. De har også brug for alt den støtte de kan få.

Jeg håber vi ses på Ansager stadion på lørdag til kampen kl. 16. Jeg lover gutterne vil være top motiveret og klar til at yde deres bedste!

Link: AIF på Facebook

Fotos fra Grindsted kampen kan ses på følgende link: Grindsted

Træner, Magnus Hansen

vist 709 gange