mandag 13 okt 2014 - Ansager
Nyt fra bosætningsudvalget
Christer, kørelærer ved Varde kaserne, med børnene Anaya, Liam og Alexander -  læs mere i faktaboxen
Christer, kørelærer ved Varde kaserne, med børnene Anaya, Liam og Alexander - læs mere i faktaboxen
Nye borgere i Ansager - Velkommen til ansat ved Varde kaserne.

Umiddelbart efter Mariefestivalen gik Bosætningsudvalget rundt med glade smil. Vi havde igen i år haft en fantastisk festival weekend, og samtidig havde vi fået at vide at arbejdet med at få nye folk til byen begyndte at bære frugt. Hel konkret så havde Christer Jønsson med sine to børn valgt at flytte til Ansager.

Hvorfor flytte til Ansager?

Christers kollega Thim havde tilbage i april taget imod Bosætningsudvalgets tilbud om at komme på forlænget weekendbesøg i Ansager. Det var Thims oplevelser i Ansager og den anbefaling, der lå i dette, som gjorde Christer nysgerrig på byen. Udover lidt egen research om byen var han på en guidet bolig rundtur i kommunen ved bosætningskoordinator Dorthe Lund. På denne tur var han også i Ansager, hvor han fik vist huset på Kølbanken samt et lille indtryk af vores dejlige natur omkring byen, herunder Kvie Sø.

Efter denne rundvisning tog Christer kontakt til bosætningsudvalget, og vi aftalte weekend besøg i festival weekenden. Det var en begejstret familie, som vi mødte ved springvandet søndag formiddag. Børnene glædede sig allerede til at skulle flytte til Ansager. De havde været på besøg i børnehaven og på skolen, hørt musik, set masser af glade mennesker, leget på børnehavens legeplads og ved springvandet. Christer beskrev weekenden som helt igennem fantastisk, fuld af gode oplevelser om byen og byens borgere og besøgende. Dette må i sig selv være en dejlig følelse, når man nu står og er tvunget til at flytte på grund af arbejdet og skal til at starte på en frisk.

Vi byder hermed Christer og hans børn velkommen i Ansager, og håber at alle fortsat vil møde dem med åbne arme.

Bosætningsudvalget

Fakta til billedet

Christer er ansat som kørelærer ved Varde kaserne. Han er pr. 1.november forflyttet fra Skive kaserne til Varde kaserne. I oktober har han ”flytte-orlov, ” som han bruger til at komme ordentlig på plads og til at give børnene de bedste betingelser for at få en god start på deres nye liv i Ansager.

Børnene Anaya og Liam er startet i henholdsvis 0.klasse og børnehaven, og de skal nu ind og knytte nye kammerat- og venskaber.

Sønnen Alexander bor fortsat i Skive, og han skal efter planen flytte til Ansager, når han er færdig med 9. klasse.

vist 1752 gange