tirsdag 7 okt 2014 - Ansager
Allan’s Dinér: Kæmpesucces
Tæt ved 300 personer valgte sidste onsdag at få Allan’s Dinér til at lave aftensmaden for sig, og på godt jysk er det ”ikke så ringe” endda.

Naturligvis er cateringfirmaet Allan’s Dinér vant til at bespise langt flere kunder end det, men her er der jo tale om bestilling af 1 til måske 6 menuer pr. kunde, hvilket gav en livlig trafik ved køkkendøren sidste onsdag.

”Det var hyggeligt, og der var plads til en lille snak med flere af kunderne, som alle kun gav positive tilkendegivelser omkring tiltaget. Vi står klar igen i morgen aften, hvor menuen står på frikadeller med stuvet hvidkål, hvide kartofler og rødbeder”. Allan fortæller endvidere, at folk også kan glæde sig til en lækker hjemmelavet æbletrifili.

Den specielle onsdagsmenu, som altså havde premiere sidste onsdag, består af 2 retters menu for kun 50 kr. pr. prs. Se menuerne på www.allansdiner.dk.

Allan’s Dinér gør opmærksom på, at der – trods det nye tiltag - også fortsat tilbydes fredagsmenuer; 2 retter for 100 kr., som kan bestilles på tlf. 75 29 65 62.

vist 1262 gange