tirsdag 7 okt 2014 - Ansager
Fodbold: Tabellen lyver aldrig
- Ansager kan rykke op i serie 3 på lørdag

På lørdag d. 10 oktober møder Ansager kl. 16 nr. 2 - Grindsted på udebane. Samme tid spiller Nr. Nebel på hjemmebane mod Oksbøl. Ansager kan rykke op i serie 3 hvis resultaterne bliver som følgende:

  • Ansager vinder på udebane over Grindsted.
  • Nr. Nebel taber eller spiller uafgjort mod Oksbøl.

Derved vil Ansager være 11 point foran begge hold med kun 3 kampe tilbage og derved kun 9 point at spille om.

Herefter vil jeg gerne starte med at sige stor til tak til Ansager Byg / John Vedstesen og Karsten Madsen. Spillerne havde foreslået, at vi optog en kamp på video, sådan de selv kunne se deres fejl :-). I lørdags optog vi både serie 4 og serie 6. Ansager Byg havde stillet en lift til rådighed, sådan vi kunne komme op i højden og filme. Det virkede super godt. Karsten Madsen havde udlånt SD-kort til videokameraet, sådan vi havde data plads nok til alt video. Stor tak til begge for hjælpen.

Kl. 1100 spillede senior kvinderne deres sidste kamp. De dominerede kampen og vandt fortjent 6-1. Tillykke til dem og deres træner, Brian Pedersen, med deres delte 1. plads.

Kl. 1300 spillede serie 4 kamp mod Varde. Vi havde revance til gode, idet Varde var det eneste hold vi havde tabt til tidligere på sæsonen. Vi vandt 5-1. Vi startede kampen fornuftigt og kom foran allerede efter 6 minutter, hvor Jakob Søgaard med et godt tørt hug sparkede os på 1-0. Dejlig start :-) De første 10 minutter efter et mål er vigtige. Det havde vi glemt og i det 9 minut udlignede Varde til 1-1 efter et hovedstød. Derefter sad Varde på kampe, og vi havde svært ved at finde os selv i kampen. Det ændre sig efter det 28 min. hvor Kim Klausen bragte os foran 2-1. Derefter sad vi igen på kampen og i det 40 min. udbyggede Bjarke Klausen føringen ved at score til 3-1 efter et flot oplæg af Chris Jakobsen. 3-1 var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte vi den gode stil. I det 70 min. kom vi foran 4-1 på selvmål. Chris Jakobsen pressede en Varde forsvars spiller, som derved headede bolden forbi deres målmand. I det 88 min fik Varde et gult kort, og i det 90 min. afgjorde Chris kampen ved at score på et hovedstød efter et super flot oplæg af Jonas Kristensen. Kampens spiller blev desuden fortjent Jonas Kristensen, som i sidste uge ligeledes kunne fejre sin 30 års fødselsdag. Tillykke til Jonas.

Kl. 1545 spillede serie 6 mod HTS. De vandt 8-1 efter en føring på 7-0 ved pausen. Kampens spiller blev Daniel Faber. Tilllykke til Daniel.

Efter kampen havde Birgitte Jakobsen inviteret til spisning i klubhuset for spillere og trænere. Der var over 20 tilmeldte. Tak til Birgitte for et godt initiativ.

Personligt er jeg glad for denne weekend. Den har på allerede områder vist, at hvis vi hver især som person giver lidt, så flytter vi meget sammen. Flot indsats af alle spillerene og med sådanne rammer har man også bare endnu mere gejst på banen. :-)

Bet25 var for nogle weekender siden ude og filme os, idet de gerne ville lave et indslag omkring vores arbejde for dem og de 3 nye spillesæt vi har fået.

Det er der kommet følgende videoover ud af:

  • Bet25 reklame: Video
  • Uredigeret interviews fra Anfører, Henrik Haahr Larsen, Formand, Stine Hansen og mig selv: Video
  • Små klip samlet i en video, som viser lidt kampen før - under og efter: Video

Nyd dem hvis i har tid og lyst. De ligger alle på Youtube.

Træner, Magnus Buhl Hansen

vist 988 gange