torsdag 2 okt 2014 - Ansager
Whisky - de fleste ikke har smagt
Inge Thisted har som formand for ”Ølgod og Omegns Whiskylaug” 10 års jubilæum. Her i sin egen forretning, ”Smagsgalleriet”, som er et rent Mekka for whiskykendere. Her står whisky til både 50.000 og 150.000 kroner pr. flaske
Inge Thisted har som formand for ”Ølgod og Omegns Whiskylaug” 10 års jubilæum. Her i sin egen forretning, ”Smagsgalleriet”, som er et rent Mekka for whiskykendere. Her står whisky til både 50.000 og 150.000 kroner pr. flaske Foto: Per Torp
Men nu får de chancen i anledning af Ølgod og Omegns Whiskylaug´s 10 års jubilæum på Hotel Ansager

Begyndelsen af oktober måned vil komme til at stå i whiskyens tegn i Ansager.

Den 3. oktober er det den første fredag i en måned, og så er der whiskysmagning i Smagsgalleriet hos Inge Thisted, som der er den første fredag i hver måned – lige med undtagelse af den første fredag i september – for der var der ”Marie Festival” i Ansager, og de to ting må ikke blandes sammen. Til gengæld snupper de i Ansager to fredage i oktober måned til at drikke whisky. Fredag den 10. oktober fejrer ”Ølgod og Omegns Whiskylaug” 10 års jubilæum, og her har Inge Thisted været formand i samtlige de 10 år, foreningen har eksisteret.

Fredag den 10. oktober inviteres til en kombineret spisning med krondyr ryg og whiskysmagning til 750 kroner på Ansager Hotel.

Senior Brand Ambassador, Martin Markvardsen fra Higland Park Whisky, Skotland er, som særligt inviteret foredragsholder den, der indleder whiskysmagningen. Ambassadør Martin Markvardsen byder udover foredraget på whisky, seks af slagsen, den ene sjældnere end den anden, med en lagringstid fra 18 – 30 år.

I anledning af, at der er 10 års jubilæum, er ikke kun medlemmer - alle er velkomne. De skal af hensyn til arrangementet melde sig til Smagsgalleriet så snart som muligt.

Per Høst-Madsen

vist 764 gange