onsdag 1 okt 2014 - Ansager
Ansager serie 4 vandt igen - 8 sejre af 9 mulige!

Vi springer desserten over og serverer 3 hovedretter lige efter hinanden! - Stor dag på Ansager Stadion på lørdag d. 4 oktober. Senior kvinderne spiller sidste hjemmekamp i sæson mod JBS kl. 1100. Derefter spiller serie 4 kl. 1300 mod Varde og kl. 1445 Serie 6 mod HTS. Kom og støt kvinderne kl. 1100 til sejr og bliv da endelig hængende til serie 4 og serie 6. Vi har brug for alt den støtte vi kan få :-)

Søndag d. 28 september spillede vi kl. 16.00 kamp på udebane mod Næsbjerg. Vi vandt kampen 6-1. Vi startede kampen fokuseret og koncentreret omkring opgaven. Vi vandt nærkampene og fik hurtigt sat os på spillet. Vi havde bolden mest og dominerede kampen, som jeg også havde forventet. Vi skabte store chancer, men kunne ikke rigtigt sparke den i kassen. Efter 26 min. sparkede Mathias Toksvig på mål. Bolden ramte en modspiller og ændrede retning, så den snød målmanden og gik ind. Fortjent kom vi foran 1-0. 2-0 var topklasse scoring efter min mening. Den var lige efter mine anvisninger og ideer. Næsbjerg havde frispark, som de sparkede ind i feltet. Sune Olsen greb bolden og lavede et rigtigt flot udspark, som ramte Bjarke Klausen perfekt i højre side ved midten. Bjarke driblede frem i banen og trods han blev omringet af to Næsbjerg spillere, så lagde han en perfekt bold på tværs til anfører, Henrik Haahr, som tordnede bolden op i det lange hjørne med et flot venstre bensspark. 2-0 var stillingen ved pausen. Fortjent.

Vi havde godt humør i pausen - faktisk lidt for godt og det var tildels min fejl. Vi midste en smule fokus på kampen, hvilket kostede os i det 48 min. En dårlig klirring af forsvaret kostede et dumt mål. 2-1 til Næsbjerg. Det vækkede os igen og vi fik fokus tilbage på kampen. I det 60 min lagde Mathias Toksvig op til Chris Jakobsen, som scorede til 3-1 og startede et mindre show. I det 76 min scorede Chris igen til 4-1 efter oplæg fra Bjarke Klausen. 2 min. efter i det 78 min. scorede Morten Jørgensen til 5-1 og i det 92 min. lukkede Chris kampen ved at fuldføre sit hattrick med målet til 6-1. Sejren var hjemme. Den 8. sejr ud af 9 mulige. Det er super flot gået af holdet! Kampens spillere blev Chris og Henrik med hver 7 stemmer. Fortjent og god kamp af begge 2.

På lørdag gælder det Varde på Ansager Stadion. Jeg og holdet er opsatte på at få vores 8 sejr i træk. Varde er det eneste hold der har taget point fra os, så vi har revance tilgode! En kamp vi glæder os meget til! Vi tabte i 2. spillerunde 3-1 på udebane til Varde! Kom og støt os, serie 6 og kvinderne fra kl. 1100. Det bliver en god dag, og vejret bliver godt!

Serie 6 vandt også 1-0 og Grindsted samme dag som serie 4. Kampens mål blev scoret af Ronni Olsen og kampens spiller blev Anders Buhl med 9 stemmer. Fortjent sejr og titel til Anders.

Efter begge senior hold havde spillet nød både serie 6 og serie 4 en kold pilsner fra de 2 kasser øl, som Hjørnekroen havde sponsoreret til udebanekampene. De smagte som altid godt ovenpå sejrene. Vi har på begge hold aftalt, at vi betaler 10 kr. pr. øl og pengene går i bødekassen på begge hold. Det betyder spillerne for endnu mere ud af de gratis øl, som Hjørnekroen sponsorere :-) Fantastisk. Stor tak til Hjørnekroen.

Husk fodbold skal ses live på lørdag på Stadion. Kan du ikke komme så kan du stadigvæk følge med på vores liveopdatering på DBU app, som er gratis i appstore.

Jeg håber vi ses Lørdag!

Træner, Magnus Buhl Hansen

vist 558 gange