mandag 29 sep 2014 - Ansager
Allans Dinér: "Man kunne jo fristes …"
Flere nye opdateringer kunne være et besøg værd på hjemmesiden – og så er det ikke kun jagten, der går ind på onsdag.

1. oktober, altså på onsdag, er det første gang, at cateringfirmaet Allan’s Dinér byder på en helt særlig onsdagsmenu:

2 retters menu for kun 50 kr. pr. prs.

”Der er taget rigtigt godt imod det nye tiltag, og flere har endda allerede forudbestilt alle 5 onsdagsmenuer i oktober måned”, fortæller Allan Jensen. Menuerne ligger nu på hjemmesiden www.allansdiner.dk.

Julefrokost

Om et par måneder er der allerede godt gang i julefrokosterne rundt om i det ganske danske land. Folk er forskellige. Nogle er ude i god tid, mens andre først bestiller menuen i sidste øjeblik. Allan’s Dinér er i alle tilfælde klar og håber på, at årets jule- og nytårsmenuer kan friste, når man nu alligevel er et smut inde på hjemmesiden.

Ønsker man at gøre det lidt nemt for sig selv selve juleaften, vil der igen i år være mulighed for at hente and, sovs og ris a la mande allerede lille juleaftensdag. Mange har foregående år valgt den løsning, idet man jo selv tilbereder maden - og huset da også dufter dejligt af and, som det sig hører til. ”Der er i bedste TV-køkken stil snydt lidt, og noget er bare lavet på forhånd”. Prisen kommer til at ligge på ca. 100 kr. pr. prs.. De endelige detaljer bliver lagt på hjemmesiden i december måned.

Pressemeddelelse

vist 1543 gange