fredag 26 sep 2014 - Ansager
Ansager serie 4 vandt ufortjent
Lørdag den 20. september kl. 1400 spillede vi kamp mod Ølgod.

Lad mig bare sige det med det samme. Vi vandt ufortjent 1-0. Vi startede fint og fightede godt. I det 8 min. scorede Mathias Toksvig til 1-0 efter en flot og iskold afslutning. Vi spillede en dårlig kamp, men med god indstilling, fight og gejst kommer man langt. Med de dyder formåede vi at holde nullet endnu engang og vandt. Ølgod havde mange store chancer, men Sune Olsen stod en fremragende kamp i målet. Sune diskede op med flere gode redninger. Sune blev fortjent kampens spiller.

Efter kampen mente Ølgod’s træner, at vi ud af vores 4 kampe i hele 2014 mod Ølgod kun havde fortjent at vinde 1 af 4 opgør. Vi har vundet alle 4 opgør, og jeg må indrømme, at efter kampene er ovre, og jeg kigger på tabellen, kan man ikke se selve kampen, men kun at vi har vundet!

Næste kamp er på søndag kl. 1600 i Næsbjerg. Jeg håber i kommer og støtter os til endnu en sejr. Hvis ikke så kan i følge med på live opdatering på DBU app’en.

I forbindelse med kampen på hjemmebane mod HTS fangede BET25 Bjarke Klausen’s 1-0 på video. Jeg har oploadet det til Youtube.

Klik her for at se Bjarkes mål: Youtube

Træner, Magnus Buhl Hansen

vist 540 gange