tirsdag 23 sep 2014 - Krogager
Aflyst: Traktortræk i Krogager
Spændingen er stor, når chaufførerne slipper koblingen. Bliver der Full-Pull?
Spændingen er stor, når chaufførerne slipper koblingen. Bliver der Full-Pull?
Lørdag den 27. september vil luften i Krogager blive tyk af fed, sort udstødningsrøg og genlyde af kraftig motorstøj fra de mange traktortrækkere, der stiller op til LandboUngdoms showtræk.

Ifølge Simon Jensen fra LandboUngdom har man bestilt godt vejr og regner med, at 5-600 traktorinteresserede gæster med spænding vil følge de mange potente traktorers forsøg på at få full-pull.

Der køres i alle klasser, så der vil både være toptunede standardtraktorer og specialbyggede traktorer med utrolig motorkraft til start.

Trækket er et showtræk, så der køres udelukkende for æren. Traktortrækket arrangeres af LandboUngdom Region Ribe i samarbejde med fire lokale afdelinger hos HCP Nordic, Krogager syd for Grindsted.

Her har den traditionsrige traktor- og maskinimportør for år tilbage anlagt en permanent bane i samarbejde med LandboUngdom.

Administrerende direktør Jens Chr. Hundahl, HCP, glæder sig til at se pladsen fuld af traktorentusiaster endnu en gang: mw – Det er altid dejligt at lægge hus til glade gæster, og samarbejdet med LandboUngdom er en ren fornøjelse, så vi ser altid frem til de årlige traktortræk, siger Jens Chr. Hundahl.

LandboUngdom, pressemeddelelse

24.09.2014 Traktortræf er aflyst da der kom for få tilmeldinger.

vist 446 gange