torsdag 18 sep 2014 - Ansager
Ansager serie 4 holder 1. pladsen med endnu en sejr.
Turneringskamp mod HTS - Resultat: 3-0
Turneringskamp mod HTS - Resultat: 3-0 Foto: Leroy M. Photography
6 sejre ud af 7 mulige og en placering som nr. 1 i tabellen - det er efter weekendens 3-0 sejr over HTS status halvvejs inde i efterårs turneringen.

På Lørdag d. 20 september spiller vi igen på Ansager Stadion kl. 1400 mod Ølgod. Kom og støt holdet til endnu en sejr.

Lørdag d. 13 september kl. 1400 var der kampstart mod HTS på Ansager Stadion. Vi skruer dog lige tiden tilbage og starter kl. 1145, hvor alle serie 4 og serie 6 spillere mødtes på Ansager Stadion. Vi startede dagen med at få taget holdbilleder og lavet interviewes af BET25. BET25 havde i forbindelse med vores nye spilletrøjer, som de har sponsoreret, ønsket at lave en indslag omkring Ansager IF - senior fodbold. Det havde vi selvfølgelig sagt ja til. BET25 havde sendt en kamera mand fra Tv-kanalen, Kanalsport. Han var der fra kl. 11 og til starten på 2. halvleg af serie 4 kampen, hvor han løb tør for batteri. Indslaget er ikke redigeret færdigt endnu og klar. Når det er klar til at blive vist, vil jeg selvfølgelig informere omkring dette. Jeg forsøger også at finde et link til det på internettet. Det var en rigtig god start på dagen. Tak til Birgitte Jakobsen, som havde lavet Franskbrød og kaffe til alle spillerne.

Kl. 1400 blev der fløjtet op til serie 4 kamp. Vi startede kampen flot og viste vi var klar fra start til at levere en god indsats. I det. 6 min scorede Bjarke Klausen til 1-0. Kim Klausen samlede en returbold op efter vi havde haft et hjørnespark. Kim Klausen slog bolden retur ind feltet og ved forreste stolpe dukkede Bjarke Klausen op og headede bolden ind til 1-0. Godt start. Herefter sad vi på kampen. Vi har virkelig fået godt styr på forsvaret, og det er jeg utrolig glad for. Et godt forsvar - er et godt angreb. Set over hele kampen gav vi 1,5 chance væk. HTS skabte intet farligt over 90 min. Det skal holdet have stor ros for. Vi score sammen og forsvare sammen. Vi førte 1-0 ved pausen.

I 2. halvleg startede vi igen fint. I det 60 min. blev HTS reduceret til 10 mand i 10 min. da de fik et gult kort. Vi formåede ikke at bruge denne overtals periode til at lukke kampen. Desværre. HTS nåede lige at blive 11 mand igen før de i det 73. min. fik endnu et gult kort. Det gav os ekstra overskud og i det 77 min scorede Mathias Toksvig efter et oplæg fra Bjarke, som spillede bolden ind fra højre side. Mathias dukkede op ved forreste stolpe og sparkede koldt bolden op i net taget. Vi fortsatte og kampen blev lukket helt i overtiden da Jakob Søgaard scorede til 3-0 efter endnu et oplæg fra Bjarke Klausen. Det var første gang Jakob Søgaard spillede 90 min. siden sæsonen startede i februar. Det har taget tid, tilvendelse , og træning inden at hans krop igen var klar til fodbold på højeste niveau i Ansager efter mange år uden. Godt gået af Søgaard.

Kampens spiller blev fortjent for 2. gang i træk Bjarke Klausen. 1 mål og 2 oplæg, samt stor løbe- og fighter indsats. Bjarke bliver bare ved! - Stor fornøjelse og fuld fortjent.

Efter kampen hyggede vi i omklædningsrummet og på Hjørnekroen. Her skal lyde en stor tak til Hjørnekroen og Bjarne, som havde sponsoreret 3 stykker højbelagt smørrebrød og 4 gratis øl til hver spiller og træner. Super flot og dejligt med nogle gode rammer for en fantastisk aften. Efter vi havde spist afholdt vi en raffel turnering, hvor både spillere, trænere og lokale helte som Claus Gaarde deltog :-) Vinderen har ikke ønsket at få hans navn offentliggjort, men jeg kan informere om, at han vandt fortjent og skriver disse referater med stor fornøjelse :-) Hjørnekroen lukkede kl. 3 - det kan jeg bekræfte, for jeg var den sidste der forlod stedet.

De sidste 7 kampe for serie 4 bliver spændende. Der venter 4 hjemmekampe og 3 udebane kampe. Jeg og spillerne HOLDER begge ben solidt plantet på jorden, og så tager vi en kamp af gangen. Når de sidste 7 kampe er spillet, ser vi hvad det ender med. Husk du kan følge liveopdatering på alle vores serie 4 kampe på DBU App til både Iphone og Android. Hent den i jeres APP-store - søg på Ansager og klik ind på kampen. Så kan du følge og støtte holdet selv om du ikke er på stadion eller sidder til en kede fest et andet sted i DK eller verden! :-)

Vi ses på Stadion - Husk fodbold skal ses live!

Træner, Magnus Buhl Hansen

Flere billeder fra kampen mod HTS: billeder

vist 722 gange