mandag 8 sep 2014 - Ansager
En tilbagemelding fra Den gamle Station.
Sidste år havde vi et telt på P-pladsen, men i år ville vi holde de 3 koncerter inde i Den gamle Station, og det var en god beslutning

Lørdag Kl. 9 mødte bestyrelsen for støtteforeningen op, sammen med arkivets medarbejdere, og i løbet af en time havde vi lavet det hele om til et koncerthus. Bordene var sat uden for under halvtaget, og vi havde lånt klapstole, så man også kunne sidde der. I dagene forinden havde vi sat navnet ANSAGER GAMLE STATION op på siden overfor Brugsen, så man kunne finde os. Vi havde sat store plakater op i vinduerne, en for hver koncert. Fra køkkenet blev der tilbudt øl, vand, vin, kaffe og kager.

Den første koncert var kl 11 med BB-musik. De havde forinden fået sat højtalere op Musikken var nok mest beregnet til plejehjem og lignende, men som en af musikerne sagde til sidst: Det passer vist godt til jer. Men det var nok en god starter. Der kunne godt have været nogle flere tilhørere.

De to næste koncerter var akustiske, og det var langt at foretrække i det forholdsvis lille rum. Ved begge koncerter var der fuldt hus. Kl. 12 spillede Shot Box, og det var en stor oplevelse. Mange af deres numre startede meget stille, men publikum var også meget stille, så der var en meget intens stemning og i det hele taget en god stemning mellem publikum og musikerne. Kl 13 spillede Strings & Buttons, og den gode tætte stemning fortsatte. Det var dejligt at få noget Jazz. Efter koncerten hørte jeg en af tilhørerne var henne og rose deres sangerinde, som havde stået lidt beklemt ude i siden. Du har en god stemme, du skal bare slappe af.

Bent Nielsen var den der bød velkommen og præsenterede musikerne og takkede dem bagefter, og det gjorde han godt. Den gamle Station er et godt spillested med en god akustik. Den er velegnet til mindre akustiske grupper. Vi ville gerne have haft flere koncerter. Det var en god oplevelse for personalet og bestyrelsen. Det var næsten som Juleaften.

Ove

vist 764 gange