torsdag 4 sep 2014 - Ansager
Håndboldkaravanen besøgte Skovlund-Ansager Hallen
Håndboldkaravanen i Ansager
Håndboldkaravanen i Ansager
Sif/Ansager Håndbold havde torsdag besøg af ca. 165 børn fra skolerne i Skovlund, Stenderup og Ansager

Det primære i dagens program var leg med bold på mange forskellige former, og formålet var selvfølgelig at få flere til at spille håndbold, - og hvem elsker ikke at se en god håndboldkamp live i hallen eller på Tv, man skal huske at alle de håndboldspillere vi ser på Tv, også er startet i skolealderen, og nogle har så bare været mere talentfulde en andre, men der er plads til alle på forskellige niveau.

Dagen var opdelt i 2 moduler af hver 2 timer hvor ca. 80 børn ad gangen fra 3 til 6. klasse roterede rundt på 6 forskellige stationer hvor de havde forskellige boldøvelser, bl.a. skulle man score mål på Landsholdsmålmanden Niklas Landin, et sted skulle der skydes straffekast hvor en fartmåler målte hvor hårdt man kunne kaste og dagens rekord var 88 km´t pr. time.

Som afslutning var der friskbagte ”score boller” – frugt og saft til alle deltagere, og alle deltager fra henholdsvis Stenderup og Skovlund skoler var cyklende til sa-hallen og eleverne fra Ansager var gående, hvilet alt sammen passer godt ind i den nye skolestruktur, vedrørende mere bevægelse.

Mange tak til alle de frivillige der har hjulpet med for at få arrangementet til at køre på skinner så alle havde en god dag, iblandt hjælperne var den tidligere Ansager dreng der har haft sin håndbold opvækst i Skovlund Ansager Hallen, og som nu er håndboldspiller i Håndboldligaen for Lemvig/ Thyborøn, også vores lokale divisions håndboldspiller Lillian Hinch havde ofret en fridag sammen med en flok efterlønner som hjalp til med bl.a. at ordne sponseret: Frugt, Saft, Informations foldere

En STOT tak til sponsorer fra: Dagli Brugsen, JM handel, Hallens Cafeteria

Tidsplan for håndbold i hallen: ansager.info

vist 562 gange