torsdag 4 sep 2014 - Ansager
Spis dig mæt for kun 50 kr. i aften
Allans Dinér melder klar i ”Restaurant Baggården” på Nørregade 3 i Ansager.

”Restaurant Baggården” er klar til at modtage mange gæster i aften. Det være sig festivaldeltagere, travle børnefamilier, unge som ældre. Der serveres god gammeldaws forloren hare m/tilbehør, og man må simpelthen spise sig så mæt, som man lyster for kun 50 kr. Oven i prisen er der 1 gratis drikkevare (øl/vand/vin) … så bliver det ikke billigere !!

Restauranten tager imod bestillinger i tidsrummet 17-21, men hvis maven ikke har givet helt op, kan der herudover bestilles dessert.

Ved et besøg i ”Restaurant Baggården” får man også mulighed for et lille tilbageblik på 70’erne, idet indgangen går gennem den nye 70’er café, hvorfra der serveres fadøl til 20 kr. og flaskeøl til bare 15 kr. Matcher ikke helt 70’ernes ølpriser, som lå på ca. 8 kr. og Carlsberg 1 krone dyrere, men det må være ”et okay kompromis”, mener Allan Jensen, som glæder sig til folks reaktion. ”Det er blevet den helt store trend at skabe anderledes cafémiljøer – og ja, vi har da også budt dele af 70’ernes dagligstue indenfor. Det har været et sjovt og anderledes projekt med et rigtigt godt resultat. Caféen er blevet superflot”. Anne Marie & Johannes Østergård står klar allerede fra kl. 17 til at servicere gammelkendte kunder. Ingen tvivl om, at det bliver hyggeligt.

Se de næste dages menuer på www.allansdiner.dk

vist 992 gange