onsdag 27 aug 2014 - Ansager
Der går rygter om …
Vores udsendte journalist har lavet grundig research i forhold til søndagens MTB hold kørsel på stadion.

Fra vores pålidelige kilde lyder det, at bokserne ikke regner den ene omgang på ruten for noget som helst. De er jo vant til at gå 3 omgange.

Holdene har travlt med forberedelserne til løbet, så vi er glade for, at det er lykkedes at få en kort kommentar fra spinning holdets kaptajn Christian Fogstrup. På spørgsmålet, - hvem har de bedste ben, konstaterede Christian Fogstrup selvsikkert, imens han ser ned på sine brune ben, at det kan ingen være i tvivl om, når man ser hans ben. Ud over Christian kører de modige mænd Karsten Uldbæk og Finn Grundahl.

Efter flere forgæves forsøg på interview har vi været heldige at fange Tobias Sadova fra Skovlunds serie 2. Den unge Sadova udtaler, at de som sædvanlig har friske ben. Turen i skoven betragtes dog som en gang let opvarmning, da de har en turneringskamp senere på dagen. Tobias kører med storebror Kasper Sadova og Lasse Schultz Vilhelmsen.

Ansagers serie 4 er også repræsenteret. Dan Olesen, der selv skal køre, har taktikken klar: De skal ud og køre stærkt. Lige som Team Easy on.

Håndbold stiller med et hold fra 3. division damer. Håndbolddamerne er godt i gang med den fysiske træning, men efter at have overværet fredagens træning, tvivler vores journalist dog på om træning med medicinbolde og elastikker er ensbetydende med gode ben. Holdet består af Ninna og Marianne Balsgaard, og Lilian Hinsch.

Kroager stiller op med et blandet hold og de mener selv at være favoritter. De har én til de lige strækninger, én til at køre op og én til at køre ned så medens den ene arbejder, kan de andre jo spare på kræfterne.

Udover ovennævnte hold deltager et hold mere. Hvem det er, og hvad de kan præstere, skal opleves på dagen, men uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at her har de ældre noget at lære!!!

Vi ser frem til at se, hvad holdene kan præstere på banen. En ting er sikkert , de skal nok komme op på deres max puls et par gange.

Holdkørsel er på søndag fra kl. 14-15

vist 1238 gange