fredag 22 aug 2014 - Ansager
Stig Rossen slutter cirklen i Mariehaven
Stig Rossen synger i Mariehaven i Ansager
Stig Rossen synger i Mariehaven i Ansager Foto: Pressefoto
Efter flere års tilløb er Stig Rossen på plakaten i Mariehaven, og for den store stemme bliver det en særlig oplevelse, da det var Helge Engelbrecht, der opdagede ham.

Med sin kraftfulde stemme har han fyldt musicalscener i London og mange andre steder i verden, og nu kan Stig Rossen opleves i sæsonens sidste koncert i Mariehaven den 31. august. På trods af de mange forestillinger på endog meget store scener, bliver det en særlig oplevelse for sangeren, der sidste år rundede 25 år som kunstner.

- Jeg har faktisk først haft mulighed for at fejre mit jubilæum i år, og det er da specielt at tænke på, at det er mere end 25 år siden, at jeg var med i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Vi danser rock og rul", hvor Helge Engelbrecht havde skrevet teksten. På den måde slutter cirklen lidt for mig med koncerten i Mariehaven, som jeg glæder mig til, fordi det var Helge, der opdagede mig i et pladestudie i Vejle. Jeg indspillede lidt om natten sammen med Morten Munch, da han kom hen til mig og sagde; Jeg tror da, at vi skal have lavet en pladekontrakt med dig", fortæller Stig Rossen, der ikke tidligere har optrådt i Danmarks dejligste musikhave, men ofte har været i Mariehaven.

- Jeg har tit været på besøg i Musikgalleriet, og jeg har altid syntes, at det var et hyggeligt sted og en dejlig by. Det er fantastisk, at Helge har udviklet det til en kæmpe scene, og det bliver fedt at stå på den. Jeg er sikker på, at det bliver fantastisk hyggeligt sammen med en flok musikere, der brænder for det, de laver. Det er bare et husorkester, der elsker at spille musik, og folk er glade i låget. Sådan er det med ildsjæle, hvor det kribler i fingrene, når de ser instrumenterne, og det er smukt, når folk kan bevare begejstringen og glæden i det, som de laver, forklarer Stig Rossen, som også ser frem til at møde det trofaste publikum.

- For de her musikere er det som juleaften, og det giver noget magi, som kan mærkes. Derfor glæder jeg mig også til at opleve stemningen fra scenen, og det er fedt, at vi endelig kan få det til at passe, for det har været undervejs i flere år. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse, slutter Stig Rossen, der får selskab i Mariehaven af blandt andet Ivan Pedersen, Souvenirs og selvfølgelig Helge Engelbrecht sammen med Neighbours & Friends.

Pressemeddelelse

vist 1563 gange