onsdag 13 aug 2014 - Ansager
Allan’s Dinér tager over efter Flensted
Skovlund IF har fået sig en ny hovedsponsor efter at have nydt godt af Flensted’s flotte bidrag i mange år.

Det er Allan’s Dinér Transportable fra nabobyen Ansager, der nu har underskrevet en 3 årig aftale med Skovlund IF´s seniorfodbold-afdeling.

Formand for Skovlund IF´s fodboldafdeling Klaus Nilsson, udtrykker på vegne af klubben stor taknemlighed for Allan Jensens beslutning. ”Det er skønt, når lokale kræfter støtter op om en lille klub som vores, og giver os muligheden for at ”drible videre” med økonomisk rygstøtte. Vi vil på samme tid gerne sige Flensted A/S en stor tak for det mangeårige og gode samarbejde, vi har haft med dem. Det har betydet meget for klubben.”

Allan’s Dinér tyvstarter sponsoratet med ekstraordinært at sponsorere gratis sildebord for alle i teltet på stadion efter fredagens førsteholdskamp mod Føvling kl. 19. Skovlund IF håber naturligvis på et stort fremmøde – især efter at holdet i søndags noget overraskende vandt deres første kamp i serie 2 på udebane over EFB. ”Hvem kan dog vælge det fra ? Noget godt ”bold” efterfulgt af gratis aftensmad”, siger Klaus Nilsson med foreningskasketten vendt helt rigtigt.

Allan’s Dinér og Skovlund IF ser frem til et rigtigt godt samarbejde.

Pressemeddelelse

vist 1469 gange  
Annonce