tirsdag 12 aug 2014 - Ansager
Invitation til visionsforum
Hvordan skal Varde Kommune se ud i fremtiden? Vær med til at forme udviklingen, kom med dine idéer.

Til borgerne i Varde Kommune

Vi arbejder lige nu på højtryk med visionsprocessen Varde 2030, der har til formål at finde frem til Varde Kommunes nye vision og brand. Det er nu blevet tid til, at borgere sætter ord på, hvordan Varde Kommune skal se ud i fremtiden.

Vi vil derfor opfordre dig til at tage med på visionsforum på Varde Kaserne den 27. august og være med til at sætte dit præg på Varde Kommunes fremtid. Vi har brug for, at så mange som muligt blander sig og byder ind, så vi får et brand, der rammer plet, og som vi alle kan genkende os selv i.

Den nye vision vil få stor betydning for vores fælles fremtid i kommunen – også for børnehaver, skoler, foreningslivet og meget mere. Vi vil derfor gerne høre din mening om, hvordan vi gør visionen konkret og stærk.

Der er plads til 500 deltagere ved visionsforummet, og vi håber på fuldt hus og gerne mere til, så tag din nabo under armen også.

Du kan læse mere om hele visionsprocessen og tilmelde dig på www.vardekommune.dk/varde2030 og følge den på www.facebook.com/varde2030

Vi håber, vi ses til visionsforum på Varde Kaserne.

På vegne af borgmester Erik Buhl

Læs mere her: ansager.info

vist 258 gange