onsdag 13 aug 2014 - Ansager
Officiel åbning af Ansagers mountainbike rute.
Officiel indvielse af Ansagers nye MTB-rute
Officiel indvielse af Ansagers nye MTB-rute Foto: Leroy M Dienst
Banen åbnes af borgmester Erik Buhl. Alle kan derefter prøvekøre banen. Dagen afsluttes med MTB konkurrencer mellem forskellige idrætsgrene.

Efter snart et års arbejde er vi nu nået så langt med vores mountainbike rute i stadionskoven, at vi kan få den erklæret åbnet. Til at forestå den officielle del har vi fået fat i vores borgmester Erik Buhl, som søndag den 31. august klokken 10.00 kommer og klipper snoren over.

Erik Buhl vil efterfølgende selv prøve ruten på mountainbike sammen med en forhåbentlig masse andre af byens borgere. Vi vil gerne vise, hvad vi har gået og lavet i skoven.

Selve dagen starter med åbningen af ruten og derefter kan man selv prøve kræfter med kunsten at cykle på mountainbike. Har man ikke selv en sådan, har vi skaffet en trailerfuld, som man kan låne. Vi vil stå til rådighed ved en lille ”kravlegård” hvor vi forklarer hvorledes gear og bremser fungerer, og hvordan man forholder sig på op og nedkørsler. Der vil være cykelhjelm til hver cykel. Derefter kan man tage en guidet tur med en af de mere trænede af os rundt på ruten.

Efter nogle timer, hvor man kan se hvor gode ben man selv har, er det tid til en lille konkurrence.

Klokken 14.00 starter det første af 7 inviterede hold fra forskellige idrætsgrene på ruten for at se, hvem der kan cykle ruten på den hurtigste tid.

Vi regner med at dagen slutter ca. klokken 15.00.

Nærmere info følger.

På vegne af arbejdsgruppen
Jens D. Madsen

vist 1050 gange