fredag 8 aug 2014 - Ansager
Mariehaven og Dyhr Media i ny duet
Helge Engelbrecht og Lars Guldager Dyhr
Helge Engelbrecht og Lars Guldager Dyhr Foto: Pressefoto
Musikeren Helge Engelbrecht styrker markedsføringen af Mariehaven gennem et samarbejde med det lokale PR-firma Dyhr Media.

Helge Engelbrecht har skabt den smukkeste have midt i Ansager, hvor et stort publikum ofte gæster de livsglade koncerter, der også sendes på TV2 Charlie. Det kræver et stort benarbejde at afvikle så store arrangementer med op til 1.500 feststemte gæster, og derfor har musikeren indledt et nyt samarbejde omkring PR og kommunikation med Dyhr Media.

- Vi glæder os hver gang over, at der er så mange, der har lyst til at komme at høre musikken og nyde dagen med os, og det giver os selvfølgelig en masse dejlige opgaver. Vi ved en masse om musik og om, hvordan man laver en god koncert, men vi kan også mærke, at der er en række opgaver omkring kommunikation, som vi ikke selv har mulighed for at løfte. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Dyhr Media, som kommer med stor faglig indsigt og mange gode ideer. Og så er det bestemt heller ingen skade til, at det er en lokal virksomhed, for vi vil rigtigt gerne medvirke til at skabe vækst her i lokalsamfundet, forklarer Helge Engelbrecht

- Det er et samarbejde, som vi glæder os rigtigt meget til, for der er så stort potentiale i Mariehaven. Vi er meget imponerede over, hvor professionelt tingene kører, og samtidig er der mange muligheder for at videreudvikle kommunikationen. Vi er så privilegerede, at vi allerede har travlt på kontoret, men det her var en opgave, som vi ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Det ser rigtigt spændende ud, og vi ser frem til at fortælle flere om, hvor dejligt der er i Mariehaven, siger Lars Guldager Dyhr, adm. direktør i Dyhr Media, som fremover blandt andet skal stå for pressemeddelelser og en række andre kommunikationsplatforme.

Dyhr Media:
Laver blandt meget andet Danmarks største rejsemagasin, check-in Billund, på vegne af Billund Lufthavn samt PR for blandt andet Esbjerg Motorsport og speedwaykøreren Niels-Kristian Iversen.

Dyhr Media holder til i den Gamle Købmandsgård midt i Ansager, der hvor Andelskassen havde til huse.

vist 1092 gange