torsdag 31 jul 2014 - Ansager
Videooptagelser i Ansager
Ansager vil danne et hold, der skal optage video i byen
Ansager vil danne et hold, der skal optage video i byen Foto: Mathias Schindler Copyright
Vil du være med i et lokalt videohold, så er det nu, chancen er der

Video vinder frem som kommunikationsform på nettet og på de sociale medier. YouTube har været med længe og Facebook satser nu også kraftigt på video. Kommunikationsgruppen under Ansager Byudvikling vil gerne, at Ansager skal være med i denne udvikling og står derfor bag oprettelsen af et videohold. Vi kan bruge video til at gøre opmærksom på, at vi er her som by og til at synliggøre erhverv, foreninger, musikliv, kulturliv, natur og hvad vi ellers har af værdier i lokalområdet.

Vi vil også gerne vise, at vi kan selv. Så i stedet for at skulle hyre et prof hold til at tage videofilm i byen, vil vi lokalt tilegne os den fornødne kunnen. Vi tænker på at få undervisere udefra til at hjælpe os i gang og til at give inspiration.

Vi ved, der sidder mange derude og pusler med video. Kom og vær med, vi har brug for alle og vi kan lære af hinanden. Du behøver ikke at have nogen erfaring, bare lysten til at være med. Der er brug for nogen med udstyr og nogen, der kan betjene udstyret. Der er også brug for nogen med ideer til, hvad vi skal optage, skrive drejebog, interviewe, ”speake” samt redigere optagelserne. Så hold dig ikke tilbage.

Første træf bliver onsdag den 13. august klokken 19.00 på Den Gamle Station, Stationsvej 3 i Ansager. Her vil vi primært mødes og se, hvem vi er. Vi vil samtidig lægge planer for at filme og tage billeder under Mariefestivalen. Vi skulle nødigt ende med alle at filme det samme.

Kan du ikke komme til dette første møde, så fortvivl ikke. Der bliver rig mulighed for at komme med senere. Vi vil løbende informere om projektet.

Karsten Madsen, kommunikation under byudvikling

Mobil: 40106069 mail: kama@kama.dk

vist 609 gange