tirsdag 22 jul 2014 - Skovlund
Nu skal hønsesalaten laves i Skovlund
Kolding Salatfabrik flytter produktionen til Skovlund.

Ketchuppen, mayonnaisen, whiskysaucen på flaske. For ikke at tale om rejesalaten, makrelsalaten, karrysalaten, kartoffelsalaten og alle de andre salater.

Vi kender dem allesammen, og de har det lille røde elipseformede logo med navnet »Kolding« stående på sig. De er nemlig produkter fra Kolding Salatfabrik, men fremover skal de ikke produceres i Kolding, men derimod i Skovlund.

Det er det tyske firma Wernsing Scandinavia, som har besluttet at lægge sine to danske virksomheder på samme adresse. Wernsing Scandinavia købte i slutningen af 2008 Flensted af grundlæggeren, Ole Flensted, og i begyndelsen af 2013 købte den tyske mastodont også Kolding Salatfabrik.

Da de to produktionsvirksomheder i forvejen arbejder tæt sammen omkring administrationen, distributionen, salg og indkøb, og da man på Kolding-fabrikken var kommet i bekneb med plads, var det oplagt at samle hele produktionen i Skovlund.

Sådan forklarer administrerende direktør, Leif Østergaard, beslutningen i en pressemeddelelse.

Der er tale om op til 20 produktionsmedarbejdere, som nu vil blive tilbudt at flytte med deres arbejdsplads vestpå, og dertil kommer den administrative stab.

Flytningen forventes at komme på plads hen over foråret næste år. Det vil være nødvendigt for fabrikken Flensted at bygge om indvendigt for at kunne rumme salat-produktionen.

Mai Møller Christensen, Ugeavisen Ansager-Helle

vist 576 gange