tirsdag 22 jul 2014 - Ansager
Mariefestival : Optaktskoncert 14. august 2014
Nairobi Trio giver gratis koncert på Ansager Hotel den 14. august 2014
Nairobi Trio giver gratis koncert på Ansager Hotel den 14. august 2014 Foto: Pressefoto
Som optakte til Mariefestival 2014 er der gratis koncert på Ansager Hotel med folkejazz-bandet NAIROBI TRIO fra New Zealand

Sig nærmer tiden og snart vil Ansager igen summe af folkeliv og fest, når vi afvikler vores Mariefestival 2014. Dagene er som bekendt 5.+.6.+7. september 2014. Forinden vil der være en unik lejlighed for alle byens borgere og interesserede i øvrigt til under hyggelige former at få alle tænkelige informationer i forbindelse med festivalen, når vi arrangerer:

Optakts-Koncert på Ansager Hotel 14. august 2014 kl. 19.30

Her vil der være gratis adgang til koncert med folkejazz-bandet NAIROBI TRIO fra New Zealand. Et forrygende orkester, som vil sætte tykke streger under det musikalske ambitionsniveau, som også er gældende for vores Mariefestival. Vi håber på en god koncert-tradition fremadrettet før vores festival, som forhåbentlig får et mangeårigt liv til gavn og glæde for rigtig mange mennesker udefra men så sandelig også for byens borgere. Optaktskoncerten vil være en mulighed for lige at få hilst på hinanden, få afstemt forventninger til festivaldagene, indhente brugbare informationer og samtidig få et par gode timer i godt musikalsk selskab, så vi får kursen sat helt rigtigt op mod byens festival.

NAIROBI TRIO er på turné i Skandinavien i perioden og det er lykkedes os via vores musikalske netværk at få trioen til at lægge vejen forbi Ansager. NAIROBI TRIO er New Zealands førende folkejazztrio og har optrådt over hele verden fra de største festivaller til små intime scener og der venter os alle en stor oplevelse på hotellet i August.

Kom og vær med. Der er gratis adgang for alle.

Mange gode hilsner Mariefestival 2014

vist 653 gange