søndag 6 jul 2014 - Ansager
Fodboldskolen i Ansager 2014
Fodboldskole Ansager 2014
Fodboldskole Ansager 2014
Fodboldskolen i Ansager er nu vel overstået, og sikken en uge vi har haft!

Vi startede mandag, hvor vi fik udleveret tøj, bolde og dunke og inddelt i 4 hold, hvorefter der blev trænet i grupperne.

Alle dage har stået i fodbolden, legen og fællesskabets tegn. Vi har hver dag efter frokost, leget fællesleg store som små. Det er altid hyggeligt og sjovt selvom legene går igen år efter år. Ellers er der løbet, spillet, øvet teknikker, snakket taktikker, målt hvor hårdt man kan sparke.

Onsdag havde vi besøg af Troels fra DGI, som spillede Don Ø med de ældste hold. Det er et smadder sjovt spil, med køb/salg af spillere.

Fredag fik vi besøg af 2 EFB spillere. De var søde og svare på spørgsmål og give autografer på både støvler, trøjer og selv i ansigterne. Sejt!

Fredagen sluttede traditionen tro af med kamp. Børnene mod trænerne. Igen i år tabte trænerne! Men vi kommer stærkt igen næste år. Efter kampen var der vandkamp for de som havde lyst til at være med. Så ugen sluttede trods det fine solskinsvejr af med nogle meget våde børn og trænere.

Vi vil gerne sige tusind tak for i år. Det er bare så dejlig at vi hver år må låne jeres børn i en hel uge. Vi håber at se en masse børn igen næste år, i den første uge af børnenes skoleferie.

Mvh Trænerteamet

vist 625 gange