mandag 30 jun 2014 - Ansager
Positivt forår for senior fodbolden i Ansager
Stillingen i fodbold herre serie 4 og 6
Stillingen i fodbold herre serie 4 og 6
Lørdag D. 15 februar var der første træningsdag for Ansager herre senior afdeling. Lige siden denne dag, har det efter min mening kun været en positiv rejse for os

Vi har siden været 20 mand i gennemsnit til træning - virkelig flot opbakning af spillerne. Da vi var flest, var vi 27 spillere. Derud over har vi fået flere spillere igang igen. Vi er blevet flere end da vi begyndte - det er meget positivt, idet dette betyder flere medlemmer for klubben, flere til træning, samt at det er nemmere at stille 2 senior hold.

Den 15 februar udtale jeg, at mine målsætning var følgende:

1. Få 2 point igenemsnit for serie 4 - efter hele 2014 - Status pt: 14 kampe - 26 point = 1,857 point i snit.

2. Lukke mindre mål ind på dødbolde - Status pt: Kun lukket 3 mål ind i 14 kampe - KANON

3. Bilve bedre i omstillingsspillet - Status pt. Scoret 3 mål - vi kan blive bedre.

Serie 4

Der var fra sæson starten kommet nye spillere til - mange unge og det tager tid at spille et hold sammen. Egenligt var jeg ikke selv overrasket over, at vi kunne spille med i toppen, idet vi har mange gode fodboldspillere. Kigger man på alle de andre serie 4 puljer, har det vist sig, at vi var i en af de mest jævnbyrdige. Jeg håber vi kan få en lidt nemmere pulje i efteråret, hvilket kunne blive rigtigt spændende for os. Nu har vi spillet sammen i en halv sæson og den rutine det har givet, skal vi tage med os videre.

Vi endte som nr. 2 i vores pulje, hvilket er meget tilfredsstillende for mig personligt. Vi spillede med om oprykning via 1. pladsen til og med sidste runde. Det var mega sjovt. Sæsonens store oplevelse var stadigvæk Hejnsvig kampen selvom vi desværre tabte. 90 tilskuer fra Ansager var for vildt - Det er nok den vildeste oplevelse jeg nogensinde har haft i min tid i Ansager - både som spiller og træner. Stor tak til alle jer der mødte op. Vi har hele foråret vist stor moral, som også blev vist i sidste kamp på udebane mod Nr. Nebel. Efter vi var bagud 3-1 fik vi 3-3. Morten Jørgensen scorede et vanvittigt flot langskudsmål til 3-3. Forinden havde Chris og Bjarke scoret. Mathias Toksvig blev for første gang kampens spiller efter en meget flot kamp. Tillykke til Toks.

Chris Jakobsen blev holdets topscore med 14 mål i 14 kampe. Super klasse af Chris til trods for, at han har spillet med et dårligt knæ i mange kampe.

Serie 6

Aage og Bulle har virkelig gjort et flot stykke arbejde hver uge for at serie 6 kunne stille hold. Klubben skylder dem en begge en stor tak - og det samme gør jeg. Højdepunktet var nok 4-1 sejren på udebane over topholdet Billund. En kamp, hvor jeg selv deltog og hvor Zaman Feizi scorede et super flot hattrick. Kampen bliver dog nok mest husket for Daniel Fabers præsentation, idet han blev kampens spiller med en fremragende kamp. Vi må dog ikke glemme Ronni Olsens suveræne mål til aktivitetsdag på Ansager Stadion mod Krogager. En dribletur igennem hele Krogager forsvaret og så et super flot spark fra en spids vinkel - kanon flot mål. Serie 6 endte på 4 pladsen med 13 point.

Målmandstræning

Jeg har sammen med bestyrelsen arrangeret et målmandstræner kursus for alle fodboldtrænere i Ansager og Skovlund. Kurset er gratis og bliver afholdt søndag d. 17 august fra kl. 10-16. Det er et DBU C-licens grundlæggende målmandstræner kursus med en instruktør fra EFB. Tilmeldning foregår ved, at man sender en mail til mig på Magnusbuhlhansen@me.com eller taget kontakt til bestyrelsen i Ansager eller Skovlund. Vi har 26 pladser og vi håber kurset kan blive fyldt op med deltagere. Der er stadigvæk ledige pladser. Målmændene bliver ofte glemt. Hvis der er forældre, der har interesse så sig endelig til.

Bet 25

Senior afdelingen i Ansager har skaffet 32 nye medlemmer til betting internetsiden Bet25. Det har gjort, at vi har fået sponsoreret pt. 3 komplette nye spillesæt til begge senior hold. Vi håber, at vi kan nå 38 medlemmer, for så får vi det 4. sæt med også. Støt klubben i jagten på dette ved at følge vejledningen i bunden. VM er stadigvæk over os. Sæt 300 kr. ind på en spille konto og odds dem igennem 1 gang til odds 1,80. Taber du går 25% af det tabte til AIF som en kontant udbetaling i sponsorkroner. Jeg håber i vil hjælpe os med at nå de 38 medlemmer.. :-) Personligt har jeg selv fået et fint overskud på dette :-)

Den nye serie 4 pulje udkommer tirsdag d. 1 juli - i denne uge, så det bliver spændende. Jeg håber vi i efteråret kan få ligeså stor tilskuer støtte til kampene som indtil nu og derved kan juble over endnu flere sejre sammen.

Stor tak - nyd sommeren og ferien så ses vi i weekenden i uge 32, hvor serie 4 igen spiller første kamp.

Sidste vil jeg gerne ønske Skovlund tillykke med oprykningen til serie 2. Super flot.

Træner, Magnus Buhl Hansen

Læs mere her: ansager.info

vist 460 gange