tirsdag 24 jun 2014 - Ansager
”Det her helt fantastiske lokalsamfund….”
Søs og Mike i kano på Ansager å
Søs og Mike i kano på Ansager å Foto: Johnny Enghave
Ordene er taget ud af det brev, vi har modtaget i bosætningsudvalget, fra vore sidste ”kaserne-besøgende”

Søs og Mike var i weekenden d. 13.-15. juni på besøg her i Ansager i forbindelse med lukning af Sønderborg Kaserne og evt. flytning til Varde Kaserne. Vi har valgt at bringe hele deres brev, som vi ser som et STORT KLAP PÅ SKULDEREN til hele Ansager-området:

Kære alle!!

Efter vores hjemkomst har vi fortalt vidt og bredt om det her helt fantastiske lokalsamfund, som omgiver Ansager. Den skønne natur blev delvist overskygget af de fantastiske mennesker vi mødte på vores korte besøg. Det har været imponerende at opleve den gæstfrihed, venlighed og imødekommenhed hos alle.

Vi er blevet taget så godt imod alle vegne vi er kommet – lige fra modtagelse i Hyttebyen, til privat rundvisning og fortælling i Mariehaven, kanosejlads hos Lisa og forskelligt personale hos dagligvarebutikker og spisesteder, som alle smiler og ønsker en go’ dag. Det er et virkeligt særsyn.

Tusind tak for den positive oplevelse! Jeres fantastiske by med skønne mennesker i skønne omgivelser, har gjort et stort indtryk på os, og vi har allerede tanker om at lægge vejen forbi en anden gang.

Søs Og Mike

Fra bosætningsudvalget under Ansager Byudvikling vil vi gerne sige tak til alle som hjalp med det praktiske omkring opholdet: Pandekagehuset Kvie Sø, Dag’li’Brugsen, Min Købmand, Lisas Kanoudlejning, Mariehaven, Blomstermagi, Smagsgalleriet og Hyttebyen.

Rigtig go’ sommerferie til jer alle!!
Bosætningsudvalget

vist 1225 gange