tirsdag 24 jun 2014 - Skovlund
Smukt Skt. Hans bål i Byparken i Skovlund

Aftensmad og bål kunne Skt. Hans aften nydes i Byparken i Skovlund hvor Skovlund Sogns Borgerforening havde tændt op i grillen og dækket op med levende musik i bålhytten

Tenna, lærer på Skovlund Friskole, spillede og sang i bålhytten og var med til at frembringe god stemning og hygge i Byparken.

Og mens børnene boltrede sig på bakken og bålet buldrede smukt i baggrunden, leverede vores egen Tage Toft båltalen om hekse og trolde i hvert sogn. Ja, selv Skovlund Sogns hekse og trolde fik en hilsen med på vejen! Tage benyttede lejligheden til at fortælle historien om familien Jobbe i en ganske almindelig lille landsby, der sammen med resten af byen levede fredeligt og trygt i mellem hinanden. Familien Jobbe vandt en dag 3 tønder guld og pludselig var livet i den lille by ikke helt så fredeligt længere.

Tage sluttede talen af med at sende en hilsen til alle hundeejere i byen, om at huske hundens efterladenskaber, hvilket frembragte stor jubel og klapsalver blandt de fremmødte.

Trods studentergilder og knapt så godt vejr mødte ca. 120 borgere frem i byparken og nød endnu et flot arrangement og hinandens selskab!

vist 422 gange