tirsdag 24 jun 2014 - Ansager
Cheerleadere og ringridning på stadion
Britta Buhl er formand for Ansager IF viser endnu et talent: Havetraktor-ringridning.
Britta Buhl er formand for Ansager IF viser endnu et talent: Havetraktor-ringridning. Foto: Pressefoto
En nu tradition kan være opstået, mener Britta Buhl fra Ansager Idrætsforening, AIF, efter at foreningen har stået bag en vellykket aktivitetsdag på stadion

– Jeg tror, en ny tradition er opstået!

Sådan lyder det fra Britta Buhl, formand for Ansager IF, efter at foreningen for nylig bød ind til en aktivitetsspækket dag på stadion. Først var der et sponsorløb, hvor penge til foreningen blev løbet ind, og hvor Leif Jørgensen stod i spidsen og sørgede for, at alt bare klappede for løberne og sponsorerne.

Derefter kunne man gå på opdagelse i alle de sportsaktiviteter, man kan bruge sin fritid på i Ansager. Har man aldrig før prøvet at spille håndbold, kunne man for eksempel prøve dét.

– Man kunne også prøve gymnastik, og netop gymnastikken sluttede deres to små seancer af med en lille opvisning. Det foregik på opvisningsbanen i halvlejen i serie 6-kampen og mellem de to kampe. Hvornår er vores ”»drenge« før løbet ind til chearleaders med hvide og blå pomp pomps. Det var så festligt, siger en glad Britta Buhl.

Hun var også selv i aktion og prøvede blandt andet havetraktor-ringridning, som højest sandsynligvis også vil blive gentaget ved næste års aktivitetsdag med AIF. Til den tid muligvis som konkurrence, så der kan gå endnu mere sport i at skulle fange ringen mens maskinen er i fart.

Ved kagekonkurrencen var der otte flotte kager på bordet. Det blev Karin Eskerods rugbrødslagkage, som nød kåringen som dagens bedste, mens Doris Hansen fik 2. pladsen med sin Daim-dessert.

Der var dog ikke kun søde sager, men også en solid aftensmad bestående af kødsovs og nye kartofler, dyrket i den ansager’ske muld, og sidst på dagen stod i terningerne tegn.

– Der var en gang rafling, hvor de unge mænd fik tankerne væk fra nederlagene i fodbold, smiler Britta Buhl.

Mai M. Christensen, Ugeavisen Ansager-Helle

vist 665 gange