søndag 15 jun 2014 - Ansager
Aktiv dag på stadion
Aktiv dag på Ansager stadion 2014
Aktiv dag på Ansager stadion 2014 Foto: Karsten Madsen
Sikken en dejlig dag vi fik! Jeg tror, en ny tradition er opstået

Så kort kan den 14.06.14 beskrives. Selvfølgelig var der rigtig mange mennesker fra Ansager, der gik glip af en aktiv, smuk, sjov, dejlig og hyggelig dag på stadion, men når de nu hører fra venner, familie og bekendte, hvor skønt, det har været, så er jeg sikker på, de kommer til næste år.

Her var der mulighed for at stifte bekendtskab med de forskellige sportsaktiviteter, som tilbydes i Ansager. Det betød, at hvis du ikke kendte til at spille håndbold, ja, så havde du mulighed for at prøve det, og det samme gjaldt for de andre aktiviteter.

Gymnastikken sluttede deres to små seancer af med en lille opvisning på opvisningsbanen i halvlejen i serie 6 kampen og mellem de 2 kampe – ja, hvornår er vores ”drenge” før løbet ind til chearleders med hvide og blå pomp pomps. Det var så festlig.

Mange prøvede havetraktorringridning, og jeg kan bekræfte, at det var sjovt. Næste år skal vi vist forsøge at lave en konkurrence. Traktoren var venligst udlånt til os, hvilket vi takker meget for.

Der var kagekonkurrence – 8 skønne kager kom ind og Karin Eskerod løb med sejren for en skøn rugbrødslagkage. Doris Nielsen fik 2. Pladsen for en dejmdessert. Præmierne var sponsoreret af Hannes lys – tak for det.

Til aften var der mulighed for at købe en kødsovs med nye kartofler – som blev sponsoreret af Martin Hansen. Også dem siger vi mange tak for.

Dagen sluttede med en gang rafling, hvorved jeg tror de unge mænd fik tankerne væk fra nederlagene i fodboldkampene. Det var ærgerligt – men kom igen. Sådan er spillet – tab og vind med samme sind.

På AIF’s vegne, Britta Buhl

vist 738 gange