fredag 13 jun 2014 - Ansager
Fodbold: Hejnsvig - Ansager
Fodbold serie 4 Hejnsvig - Ansager 2-1
Fodbold serie 4 Hejnsvig - Ansager 2-1
Massiv støtte til Ansager serie 4 var ikke nok - desværre - STOR tak til alle

Hvor skal jeg starte? Jeg er ikke i tvivl. Jeg skal starte med at takke alle de mennesker, som tog til Hejnsvig for at støtte os i kampen for oprykning til serie 3.

Jeg fik talt tilskuerne i Hejnsvig. På Ansagers sidelinje var der 72 tilskuer og der var i alt ca. 100 fra Ansager. I alt var der 130 tilskuer til kampen. 130!!!! Hvilken serie kamp har det? Ja hvem har egentlig det? Jeg tror du skal mange rækker op for at finde noget lignende. Jeg er dybt imponeret og faktisk også positiv overrasket. Jeg havde snakket med min holdleder, Dan Olesen omkring, hvor mange tilskuer der ville komme. Vi var enige om, at vi ville være stolte, hvis der kom 30. Mere end 3 gange så mange lagde vejen forbi. Jeg var så glad og det var spillerne også. Personligt havde jeg kuldegysninger flere gange i kampen. Læg dertil en fed spænding og opbakning, som i - tilskuerne skabte. Det var så fed en oplevelse!

Desværre formåede vi ikke at leve op til vores egne og jeres forventninger! Meget træls - både for jer og os. Vi tabte 2-1.

Kampen startede dårligt. Vi var bagud efter 2. min. Hejnsvig scorede direkte på et frispark. Et mål som vi skulle have undgået. Derefter var det op af bakke for os. Vi så trætte og slidte ud og havde ikke overskud til at ofre det, der skulle til for at komme tilbage i kampen. Jeg ved ikke, om det var varmen, der trykkede os eller nervøsiteten. Jeg havde sagt til spillerne, at de skulle huske, at uafgjort var et godt resultat for os, og at vi skulle levere en indsats, som vi kunne være bekendt. Vi fightede det vi kunne, men det var ikke nok. Vi fik ikke rigtigt produceret nogle store chancer, som kunne have fået os tilbage i kampen. I det 41. min kom vi bagud 2-0 efter et hjørnespark. Målmand, Sune Olsen, levede inden 2 super redninger, men vi fik ikke sparket bolden ud af kommunen, så desværre fik Hejnsvig muligheden for at sparke den ind. Kort inden pausen ramte, Mads Strebel overlæggeren, hvilket var vores bedste mulighed i 1. halvleg. Stillingen ved pausen var 2-0.

I halvlegen havde vi en god snak. Jeg sagde, at vi ikke kunne være 1. halvleg bekendt overfor os selv og jer tilskuer. Vi skulle bruge meget mere energi og fighte mere. Jeg lavede yderligere 2 udskifter, som også fik god betydning for kampen.

I 2. halvleg spillede og fightede vi super fot. Vi kæmpede meget mere og skabte store chancer. Mads Strebel ramte igen overlæggeren, Bjarke Klausen have en friløber - alene med målmanden, men fik desværre ikke scoret. Vi fik fortjent et rigtigt dømt straffespark. Desværre brændte anfører, Henrik Larsen. Efter 63 min. fik Simon Thomsen et rigtigt dømt gult kort. Selv med en mand i undertal skabte vi chancer. Vi blev fuldtallig igen, men fik desværre i det 85 min. igen et gult kort til anfører, Henrik Larsen. Med en mand i undertal scorede vi i det 88 min. Bjarke Klausen fulgte flot op på en retur fra Hejnsvigs målmand. Hejnsvig fik i det 91. min et gult kort og vi lagde stort pres til sidste. Desværre var det ikke nok! vi tabte 2-1. Kampens spiller blev fortjent Mads Strebel Larsen, som var et lyspunkt på en ellers sort dag.

Efter kampen nød vi en dejlig kold fra kasse - igen sponsoreret af Hjørnekroen! Tak - de ville have smagt verdenklasse, hvis vi havde vundet :-)

Efter Hejnsvig kampen, har jeg tænkt meget og faktisk også knebet en tåre. JA det er ingen hemmelighed, at jeg efter kampen og dagene efter har været nede, for jeg syntes vi havde fortjent mere. Nogle siger, at der er "bare" serie 4, hvilket også er rigtigt, men når man har arbejdet hårdt i en lang periode for at nå et mål, er det træls det ikke lykkes. Intet er dog afgjort endnu for os. Vi kan bare ikke selv længere afgøre det. Vi skal vinde de 2 sidste kampe mod Horne og Nr. Nebel og så skal Hejnsvig sætte point til endte mod Krogager eller Grindsted. Vi starter i morgen til aktivitetsdag på Ansager Stadion med at gøre alt hvad vi kan for at banke Horne. Vi tabte på udebane til dem, så vi har revance tilgode. Vi har ny moral og gejst klar. Vi skal videre og jagte det til den bitre ende!

Husk der er aktivitetsdag på Ansager Stadion i morgen - lørdag d. 14 juni. Der er mange børne­aktiviteter hele dagen og både serie 6 og 4 spiller på hjemmebane. Serie 6 starter kl. 14.00 mod Krogager og serie 4 følger op med kamp kl. 15.45 mod Horne. Kom og støt os!

Billeder fra Hejnsvig kampen kan ses her: ansager IF

Træner, Magnus Hansen

Hjælp Ansager serie 4 og 6 med at få nye udebanetrøjer på følgende måde:

Bet25 har kort en konkurrence, hvor serie hold kunne få et nyt komplet spillesæt til et seniorhold, hvis vi kunne skaffe 8 medlemmer inden søndag d. 15 juni. VI er allerede 9 nye medlemmer af deres oddset side, og jeg har modtaget et gavekort til værdi af 4000 kr. på mail til at bestille et nyt sæt for. Jeg har udvidet aftalen med dem, så hvis vi skaffer 18 nye medlemmer, så får vi yderligere et sæt spilletrøjer. 28 medlemmer giver 3 sæt og 38 medlemmer giver 4 sæt.

Det eneste i fans skal gøre, er at oprettet en oddset konto hos Bet25.dk.

VM er startet – Her er en genial måde at oddse på til kampene og samme tid hjælpe Ansager IF med at få nye komplette spillesæt.

Reglerne er følgende:

Opret en konto og indsætte 300 kr., som bare skal spilles en gang til minimum odds 1,80. Vindes der kan pengene udbetales med det samme. Tabes der går 25 procent som sponsorkroner til Ansager IF. Hver 3. måned laver Bet25 en opgørelse og 25 procent af alt det brugerne med tilknytning til Ansager har tabt, bliver udbetalt til Ansager IF, som sponsorkroner.

Når de første 8 personer er oprettet og har spillet de 300 kr. til odds 1,80 får vi adgang til at bestille et komplet spillesæt med 14 trøjer, shorts og strømper i valgfri farve med tryk.

Samler vi 18 brugere så får vi 2 spillesæt, 28 brugere 3 spillesæt og 38 brugere 4 nye spillesæt.

Jeg har oprettet en profil og fik mine 300 kr. til at blive til 2100 kr., som nu er udbetalt.

Her er betingelserne:

1. Opret dig almindeligt på bet25.dk

2. Sæt 300kr ind, som skal spilles en gang til minimum odds 1,80 (man kan spille 1x300, 3x100kr eller 15x20 kr.) det styrer man selv.

3. Klik på dit brugernavn og der kommer en menu frem hvor der står 'holdet', hvor jeres kode er: 1591 – Det er koden for Ansager IF.

Deres indbetalingsbonus giver 100% oven i, så sætter du 300 kr. ind, så får du 600 kr. at spille for.

Ud over det har bet25 jo 25% til klubben, som er under deres Klubbet feature ved oprettelse. Hvert kvartal gør de op om en kunde har tabt eller vundet, og har kunden tabt giver de så 25 procent af det tabte beløb til klubbens kasse. Man kan sige det er Bet25's måde direkte at sponsorer klubberne på, med penge.

Det med Klubbet er jo et direkte penge sponsorat som man kan læse meget mere om på www.klubbet.dk

Det er med andre ord en win win for ALLE.

Har i spørgsmål er i meget velkommen til at skrive en mail til mig eller ringe på følgende:
magnusbuhlhansen@me.com / Mobil: 51930820

vist 629 gange