fredag 13 jun 2014 - Ansager
Sommerfest i Ansager 2014
Aktiv dag på stadion den 14. juni

Sidste år »smed« vi vores gamle traditionelle sommerfest væk til fordel for Mariefestivalen. Det blev jo en vældig succes, som vi klart forventer at gentage i år.

Da vi fra AIF stadig gerne vil vise alle folk i by og opland, hvor mange forskellige sportsmuligheder vi kan tilbyde i Ansager, har vi valgt at prøve med en Aktiv dag på stadion i år.

Af og til bør alle kigge grundig på de traditionelle koncepter, for med kritiske øjne at vurdere, om der er noget der skal fornyes eller kort og godt fjernes og erstattes af et helt andet koncept. Det er lidt det, vi har forsøgt, og vi håber at rigtig mange vil benytte denne dag til at få en aktiv dag sammen i familien. Der vil være muligheder for børnene, deres forældre og bedsteforældre.

Hele programmet kan ses inde i AIF bladet, men der vil blive mulighed for at prøve fodbold, håndbold og gymnastik. Der vil også være andre sjove indslag. Derudover har såvel kroketfolket og tennisklubben tilbudt deres service i form af vejledninger og mulighed for at prøve spillet. I klubhuset vil der være rafleturnering om eftermiddagen og om aftenen bliver der mulighed for de nye unge konfirmander at komme til alkoholfri diskotek i Rottehullet.

I dagens anledning er der blevet placeret en fodboldkamp i serie 4, hvor vi håber rigtig mange vil komme forbi og heppe på vore »drenge«. Vores sponsorløb er også flyttet fra torvet til stadion, og her håber vi at få indløbet rigtig mange penge – for uden dem, kan vi ikke drive en idrætsforening.

Det skal nu ikke forstås på den måde, at vi på denne dag ellers vil forsøge at »plukke« jer for guldmønter. Det vil være helt gratis at deltage på stadion denne dag. Ingen af aktiviteterne koster noget – men ønsker man sig en grillpølse eller en is, da skal man lige have pungen af lommen. Vi håber derfor på et flot fremmøde. Drømmen er, at stadion vil summe af liv, latter og glæde denne dag.

Skulle der være nogen, som gerne vil byde ind med en aktivitet, da skal de blot sige til. Her er der altid plads til en mere.

På gensyn d. 14. juni!

Britta Buhl, formand for AIF, 24278215

vist 447 gange