fredag 13 jun 2014 - Ansager
Fantastisk afslutning på Maj Touren
Maj Touren 2014 i Ansager
Maj Touren 2014 i Ansager
I alt kom vi op på 564 cyklister i løbet af de 10 ture, hvilket vi synes er rigtig godt gået

Tirsdag den 13. maj havde vi vores grilltur, som sluttede ved FDF-hytten på Kanalvej. Der var tændt op i grillen, og oksekøds-frankfurterne fra Tistrup Slagterhus sydede og stegte. Vejret var med os, og myggene holdt fridag. Vi havde en dejlig aften. Vi vil gerne sige tusinde tak til Inga og Michael for deres hjælp.

Vores afslutning lå på grundlovsdag, hvor 81 cyklister besluttede at runde dagen af med en cykeltur til fordel for FDF'erne i Ansager. Det er vi meget glade for.

Turene denne aften var på henholdsvis 17 km og 10 km, så udvalget havde lidt tid til at forberede kaffen. Det er sin sag at have 81 gæster til kaffe, men det gik rigtig godt. Der var kaffe, te, saftevand og småkager sponsoreret af Min Købmand og tre lækre skærekager sponseret af Mums Kager i Skovlund, så der blev spist kage og hygget.

Vi fik samtidig trukket lod om de sidste sponsorgaver. Spændingen var stor da vi skulle have trukket lod om de to cykler. Alle startkort fra hele Touren blev blandet i en stor taske, og Joan Nielsen fra Andelskassen, som har sponsoreret den ene cykel, fik lov at trække en vinder. Henning Lauridsen blev den heldige. Udtrækning af vinderen af den anden cykel, sponsoreret af Ansager Byg, Ansager VVS, Ansager El, Ansager Malerforretning og Hjørnekroen, blev foretaget af Michael Christensen fra FDF. Den heldige vinder blev Lisanne Boer, som blev meget glad.

Til sidst fik FDF'erne overdraget en pose penge, omkring 3500,00. Et ekstra tilskud til sommer­lejren måske.

Maj Tour udvalget vil gerne sige tak til alle vore sponsorer for den store opbakning. Vi håber, at I vil være med igen i 2015, for vi har tænkt os at komme igen.

Gitte Soelberg

vist 705 gange