fredag 13 jun 2014 - Ansager
Ansager varmeværk: Penge på vej
Årsopgørelser er på vej til forbrugerne i Ansager Varmeværk. Fremover skal der betales via betalingsservice
Årsopgørelser er på vej til forbrugerne i Ansager Varmeværk. Fremover skal der betales via betalingsservice
Ansager varmeværk efterbetaler over 800.000 kr. på grund af den milde vinter

Grunden til den store efterbetaling er, at varmebehovet har været ca. 20% lavere i dette regnskabsår. For øjeblikket sider personalet på varmeværket og pakker årsopgørelser og budgetter, som vil ligge i postkassen i løbet af uge 25.

Bestyrelsen har besluttet, at vi fra kommende regnskabsår overgår til Betalingsservice. Derfor vil første rate komme fra BS som et almindeligt girokort eller som et elektronisk indbetalingskort i jeres netbank. Bestyrelsen anbefaler forbrugerne, at de tilmelder sig Betalingsservice.

Årsopgørelsen vil blive lagt til eller trukket fra den første acontorate. Er efterbetalingen støre end første acontorate efterbetales restbeløbet.

Opsigelse af eksisterende aftale.

De forbrugere, som har en automatisk overførsel via deres pengeinstitut, skal huske at opsiges/slette denne aftale. Forbrugere, som er kunde i Andelskassen Ølgod og i Sydbank, og som automatisk er blevet tilrettet hvert år, er også automatisk blevet slettet. De behøver således ikke at foretage sig noget. Vær dog opmærksom på, at I selv har ansvaret for at sikre, at betalingen er opsagt/slettet.

Ansager varmeværk

vist 997 gange  
Annonce