torsdag 5 jun 2014 - Ansager
Ansager vandt 3-1
Kampens spiller Chris Jakobsen
- Sejr mandag mod Hejnsvig giver oprykning til serie 3

Næste kamp er mandag d. 9 juni kl. 1830 på udebane mod Hejnsvig. Hvis vi vinder kampen, er vi sikre på at ende på 1. pladsen og derved er oprykning til serie 3 sikret. KOM og støt holdet i Hejnsvig. VI for brug for alt den støtte vi kan få... Det er en altid svært i Hejnsvig. De ligger nr. 2 i ligaen. Nyd 2. pinsedag i Hejnsvig - KOM FRISK ANSAGER!

Grunden til vi kan sikre os oprykning er, at Horne idag - torsdag d. 5 juni meldte afbud til kampen i Nr. Nebel fordi, de ikke kunne stille hold. Derved er Horne taberdømt af kampen 3-0. Vinder vi i Hejnsvig er vi 6 point foran dem og bedre indbyrdes, idet vi tidligere har vundet 5-4 over dem i Ansager. Resten af holdene kan ikke hente hos, fordi vi 7 point foran 2. pladsen med 6 point tilbage at spille om.

Tirsdag d. 3 juni kl. 1830 blev der føjtet op til kampen på hjemmebane mod Ølgod. Vi vandt kampen 3-1 efter en rigtig god indsats. Vi kom bagud 1-0 efter 2 min. på et drømmehug fra Ølgod. Vores målmand, Sune Olsen, havde ikke en chance for at tage den bold. Flot mål. Spillerne viste efter målet god tro og fight for at komme tilbage i kampen. I det 9 min. fik vi et frispark i venstre side ved feltet. Nicolaj Bjerrum sparkede bolden direkte i mål. Det lignede et målmandsdrop af Ølgod målmanden. Dejligt vi hurtigt kom tilbage i kampen. Derfra var der kun en vej - fremad mod endnu en sejr. Efter 24 min. fik Ølgod et fortjent gult kort. Deres spiller havde kort inden få en henstillingen af dommeren, som derved ikke havde andre muligheder end at uddele et gult kort. Flot dømt af dommeren, idet han i situationen inden gav os fordelen på et angreb og efterfølgende gav kortet. Det var vores chance for at komme foran. Vi skulle udnytte den overtalsperiode, hvilket vi gjorde fint. I det 27 min. modtog Chris Jakobsen bolden og med et hårdt halvtliggende spark, scorede han et super flot mål. Bolden ramte indersiden af stolpen og gik ind til 2-1, hvilket også var stillingen ved halvleg.

I halvlegen havde vi en snak om, at vi skulle kæmpe hårdt for at holde føringen og forsøge at lukke kampen ved at få målet til 3-1. Ølgod startede 2. halvleg flot og havde nogle store chancer til at komme tilbage i kampen. Heldigvis lykkes det ikke for dem. Vores udskiftninger virkede rigtigt godt. Zaman Feizi, Mathias Toksvig og Simon Thomsen gjorde det alle rigtigt godt. Zaman gik i et offensivt pres på Ølgods højre back, som derved tabte bolden til Zaman. Zaman lavede en super aflevering på tværs til Bjarke Klausen og Chris. Bjarke hoppede smart overbolden og Chris brugte boldens fart flot til at komme helt fri og alene med målmanden. 1 mod 1 var Chris sikker og scorede til 3-1 i det 83 min. Det var en lettelse for os. Vi vandt 3-1 til stor jubel på hele holdet.

Kampens spiler blev fortjent Chris Jakobsen. Se vedhæftet foto.

Husk i kan følge vores kampe live på DBU's app til smartphones. Vi live opdatere fra vores kampe. Se vedhæftet foto fra Ølgod kampen.

Onsdag d. 4 juni spillede serie 6 kamp i Krogager. Efter at have været bagud 3-1 i Halvlegen fik de hævet en 3-3 med hjem. Dejligt. Kampens målscore blev Janek Olsen, Jacob Søgaard og Henrik Pilgaard. Kampens spiller blev fortjent Jacob Søgaard. Efter serie 6 kampen nød vi alle en kold fra kassen - sponsoreret af Hjørnekroen. 3-3 mod nr. 2 var et super resultat! Tak til Hjørnekroen, som giver en kasse øl til alle udebane kampe for både serie 4 og serie 6.

Serie 6 spiller næste kamp fredag d. 6 juni kl. 1830 i Billund mod 1. pladsen. Keder du dig så kom og støt dem :-)